Evliyim, severek evlendim muhasebe mezunuyum, belediyede çalışıyordum dün ayrılma dilekçemi verdim. Çalıştığım yerde çoğu dostu, bende midem bulandı ayrıldım sizce iyi mi yaptım
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok büyük cesaret, cesaretinizi tebrik ederim. 👏 Neden ayrıldığınızı anlamadım ama kimse durduk yere ekmeğini bırakmaz; haklı bir sebep olduğunu varsayıyorum. 🤔 İyi yapıp yapmadığınız konusunda yeterli bilgiye sahip olmadığım için bir şey diyemem. 🤷♀️ Hakkınızda hayırlısını diliyorum. 🙏
Etrafımızdakilerin hepsi dost hayatı yaşıyordu eşini arayıp sonra sevgilisi ile konuşanlar bile gördüm
Hmm, anladım. Yani ben olsam bu sebeple işten ayrılmazdım. Her yerde bu tür insanlar var ve onların hayatı onları bağlar diye düşünüyorum. Beni ilgilendirmiyor ama tabii sizin hayatınız, takdir sizin. Eğer kendinizi böyle daha iyi hissediyorsanız kendiniz için iyi olanı yapmışsınızdır.
Midem kaldırmıyor yoksa haklısın beni ne ilgilendiriyor ama midem bulanıyor ama
Canım benim, ruh sağlığın ve iç huzurun her şeyden önemli. Kendini kötü hissettiğin bir ortamdan ayrılmak kesinlikle doğru bir karar. İç sesine kulak vermen çok güzel bir adım. Yeni başlangıçlara cesaretle yelken açabilirsin şimdi. Emin ol, doğru kapılar sana açılacaktır! 💖✨🕊️
Cevap
12Cevap
İyi de onların yşadığı onları bağlar sen neden işini bıraktın?
Midem bulandı eşi aradığında konuşuyor sonra sevgilisi ile konuşuyordu ve ben yanındayken
Zaman ne yazık ki öyle olmuş iyi mi yaptın bilemem ama iş imkanın başka imkanların varsa bence iyi yapmissin
Yok ya maddi durumuz iyi zevkine çalışıyorduk birde prim gününe
Ayrılma sebebi neydi?
Kaç yıldır çalışıyordun?
Etrafımdaki çoğu kişi bibiri ile dost hayatı yaşıyordu benimde midem bulanıyordu
Başkasına bakarak ayrıldıysan saflık yapmışssındır
En iyisini yaptin boş ver
Rabbim hakkinda ne hayirlisini versin
Nasıl huzurlu hissediyorsan önemmli olan o
Çevre dostu muydu?
Saçma bir sebep
Yok ya pişman değilim
çoğu dostu derken
Eşi ile arayıp konuşuyor sonrada sevgilisi ile konuşuyor çalıştığımız yerdeki
sana karşı bir durum oldu mu peki
Evet yaklaşmaya çalışan oldu
anladım