Kadınlar niye bu kadar çocuk doğuruyor? Erkekler de bunu destekliyor ama doğurmayan kadına küfür ediyor. Erkeksen evimi bul?
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadınlar niye bu kadar çocuk doğuruyor? Erkekler de bunu destekliyor ama doğurmayan kadına küfür ediyor. Erkeksen evimi bul?
Evet bezdik ya her yer insan dolu hala nüfusumuz eriyor diyorlar. Kadınlar buna sınır koymalı yoksa ekosistemi tamamen mahvedeceğiz
Canım, bu çok katmanlı bir konu. Toplumsal beklentiler, geleneksel roller ve aile baskıları kadınlar üzerinde maalesef büyük bir etki yaratıyor. 🌸 Erkeklerin de bu beklentilere katkısı olabiliyor. Önemli olan senin kendi tercihlerine sahip çıkman. Kimsenin sözü seni tanımlamasın, unutma sen çok değerlisin. ❤️🧘♀️
Cevap
6Cevap
Ülkeler çocuk dogumlarini desteklemeye calisiyor.. Nerde cok çocuk.. Nüfus yaşlanıyor. Nufusu dengede tutmak için en az iki ve fazla çocuk olmalı.
Devlet kendi cebinden mi doğum maaşı veriyor kadınlara?
İçme suyu biterken çocuk yapmak sizin aklınıza gelir anca
Ben niye milyonlarca sayıda insana vergi veriyorum.
Bir çocuk 110 milyon litre su, milyarlarca karbon salınımı demek. Küresel ısınma ve susuzluğumu tercih edersin bunlar olmadan yaşamayımı?
Devlet sonuçta kendi cebinden maaş vermiyor.
@Unrealbaddie 6 ayda 500 bin bebek dünyaya geldi. Devlet doğum maaşını kendi cebinden mi veriyor. Bakamıyorsa doğurmasın ben niye vergi veriyorum
Fazla nüfus iyi değildir o yüzden pahalı kira fiyatları.
Herkese yetecek su yok, yemen susuzluk ilan etti mesela. Ve yemek dağılımıda eşit değil. Küresel ısınma hakkında ne diyeceksin? Besbelli bir gerçek. Ozon tabakası gittikçe inceleşiyor. Bir insan milyarlarca karbon salınımı demek, doğumlar azalırsa küresel ısınmayı yavaşlata biliriz.
Bu düşünce size ait..
Ama veriler ortada... tehlike çanları çalıyor nüfus azalınca... sizin nasıl hakkınız ise doğunca bu ülkenin değerleri hwrkesin hakkı.
Herkes bu mantıkla giderse birasellik hüküm sürer..
Ben neden askerlik yapayım. ya da ben neden bu ülke için savasayim canımdan olayım.
@Unrealbaddie doğum azalırsa zaten küresel ısınma durmuş olur. İnsanlar bu dünyayı hak etmiyor herkes çok kötü
Nüfus azalınca tehlike çanlarını çaldıran kendilerine köle arıyan zenginler😂 umarım susuz susuz küresel ısınmada @lürsün.
Yok bacım bunların doğurmasını durduramayız vahşi hayvanlar adeta
Konu sadece kirletmek değil ve tabiat fazla yükü kaldıramıyor. Siz çatur çutur doğurunca daha fazla kirlenecek ve temizlemesi daha zor olacak. Uzak durun ekosistemden
Bir çocuk değil farkındaysan😂 Doğa bir gün cevabını verecek moruk
Nüfus azalırsa sanayi üretimide azalır moruk bunu bile düşünemiyorsun
40 fırın ekmek yemen gerekli bu konuda konuşman icin..
Önce sen kisisel olarak topluma ne katabilirsin boş boş konsumak dışında... Hangi araştırma ve veriler var elinde... barajlar taştı ama senin düşünce dimagin elinden gelse topumun yarısını oldurecek... sen niye dert ediyorsun zaten moruklayacaksin gormessin. Sen moruk olunca huzur evinde sana bakacak birini devlet vergisi olanlardan alıp sana bakacak ama sen bunları disinevek kapasiteye sahip degilsin bebe..
Ay moruk bir ayağın çukurda zaten ikinciside girse de doğaya zararın bitse
Bu ülkede ki insanlara vergi verilmez. fazla nüfus iyi değildir devlet önce okul okumak isteyen kızları okutsun geleceği olsun. tek düşündüğü kadınlar erken yaşta evlensin 10 çocuk doğursun.. zihniyeti öyle işte.
Merak etme senide gömerim ben saglikliyim... tek sorun şu.. eğitimsiz eğitimli kafalar boş beleş yaşamlar. uretmeyen klavye başında sabahlayan nerde sabah orada akşam kafasında bedava yeyip içen kendini düşünen egoist varlıkların olduğu dünyaya temiz nesiller şart.. sen doğurma sebden birsey olmaz zaten. dünya ikinci bir seni kaldıramaz zararsin.
Senin gibiler ölsün yaşaman bile suç
Soru sorarken en az 90 IQ şartı getirilsin istiyorum.
Sen çok mu akıllısın embesil
Çocuk mu doğuruyor tam tersi çoğu kişi doğurmuyor Türkiye'nin genç nüfusu azalıyor
Devlet sonuçta kendi cebinden doğum maaşı vermiyor kadınlara ben vergi veriyorsam beni ilgilendirir
Doğumu teşvik edici şeyler var.
Çocuk doğurmayan kadına kimse küfür edemez konuşma hakkı yok erkeklerin
Çocukları seviyorum maddi durumum iyi neden doğurmayayım?
Bunun üzerine sohbet edebilir miyiz? Çünkü çocuk yapmanın hiçbir kabul edilir sebebi yok
Edebiliriz canım
Bir insan doğumundan itibaren ekosisteme zarar. Mesela ömrü boyunca 100 milyon litreden fazla su harcıyor. Karbon ayak izini saymıyorum bile. Diyelim ki maddi durumun kötüleşti, zaten aşırı elit kesimdende değilsin. Çocuğun aslında elitlere, zenginlere, sisteme köle olacak. Çünkü sadece %3 insan doğduğu maddi durumun üzerine çıkar.
Çok saçma bi genelleme
Sus
Güdüler
Sorma ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar