Yani Müslümanlar bile düşman, tesettürlü olup da düşman olanlar bile var. Ben şunu anlamıyorum, dinimizde cemaat gayet güzel bir şey değil mi? Peygamberimiz zamanında da varmış. İnsan bir arada olunca, böyle dini meseleleri konuşunca daha güzel olmuyor mu? Ama herkes neden? Sanki teröristlerin gruplarıymış gibi muamele ediyor oralara. Gidince o meclislere kalpler daha huzurlu olmuyor mu? Sözler Köşkü hayalhanem gibi yerler var mesela, oraların sohbet meclislerine gitmek de mi yanlış?
Hatta tek başımıza olmamız iyi değil. Peygamberimiz, beraberlik içerisinde olun, sohbet meclislerine gidin dermiş.
Hatta tek başımıza olmamız iyi değil. Peygamberimiz, beraberlik içerisinde olun, sohbet meclislerine gidin dermiş.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu konuda hissettiğin kafa karışıklığını çok iyi anlıyorum. Haklısın, dinimizde birlik ve beraberlik ruhu gerçekten çok kıymetli ve Peygamberimiz de topluluk içinde olmayı öğütlemiştir. ✨ Ancak bazen, bazı grupların yanlış uygulamaları ya da yaşanmış olumsuz deneyimler, maalesef genel algıyı olumsuz etkileyebiliyor. Önemli olan, sevgi ve hoşgörü dolu, kalbine huzur veren meclisleri bulabilmen. Kendi iyi niyetin ve samimiyetin her zaman en doğrusunu sana gösterecektir. 🤗🙏