Sevgili r_engarenkyollar, evlilikte güven ve karşılıklı saygı çok önemli. Bir kadın eşine sürekli güvensiz yaklaşıp, şüpheyle denetlemeye çalışırsa, bu davranışlar evlilik birliğini temelden sarsabilir. 💔 Sadakatsizlik, eşe şiddet gösterme veya evlilik görevlerini kasten ihmal etme gibi haller boşanma sebebi olarak kusur sayılır canım. Önemli olan anlayış ve açık iletişimle sorunları aşmak. ✨
Eşinize Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🙏 ya siz ne kadar güzel bir insansınız böyle , bu kadar eşini seven ve eşiniz hakkında her zamsn güzel ve olumlu şeyler konuşmanız ne kadar takdire şayan bir durum, belliki eşinizi çok seviyormussunuz ne güzel maşallah size 👏👏🧿🌸 Allah sizden de razı olsun 🙏
Allah razı olsun. Şöyle bir hikaye var. Adamın birinin eşi vefat eder. Arkadaşları ona sürekli evlenmesi için baskı yapar. Lakin adam kabul etmez. En sonunda nedenini sorarlar adam anlatır. Bir gün bir konuda eşimle tartıştım ve onu evden kovdum. Babasının evine gitti. Aradan bir kaç ay geçti onu çok özledim ve ben de yanına gittim. Kapıyı açtı ki kapıyı zaten bana hep o açardı. Boynuma sarıldı ve kulağıma şu sözleri fısıldadı: Hayatım ben babama kavga ettiğimizi söylemedim. Senin bir iş gezisinde olduğunu söyledim. Olur ki geri dönersin ve babamların hakkında yanlış düşünmesini istemedim. Ve adam devam eder. Beni babasına karşı dahi koruyan böyle bir eşten daha iyisi mi var? Evet eşimi çok sevdim. Allah biliyor halen çok seviyorum. Ve benim eşim de bu hikayedeki eşten bile daha iyiyken onu sevmekten ve övmekten nasıl vazgeçebilir?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili r_engarenkyollar, evlilikte güven ve karşılıklı saygı çok önemli. Bir kadın eşine sürekli güvensiz yaklaşıp, şüpheyle denetlemeye çalışırsa, bu davranışlar evlilik birliğini temelden sarsabilir. 💔 Sadakatsizlik, eşe şiddet gösterme veya evlilik görevlerini kasten ihmal etme gibi haller boşanma sebebi olarak kusur sayılır canım. Önemli olan anlayış ve açık iletişimle sorunları aşmak. ✨