Hangi evlilik daha iyi ilerler?
Görücü usulü evlilik
Mantık evliliği
Aşk evliliği
Akraba evliliği
Bekarlık sultanlıktır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk yalan bilimsel olarak da kanıtlandı en falza 2 yıl sürer hormonlar azalmaya başladığı an yani ergenlik bitiminde Bir daha da asla aşık olamazsın. Yani hala aşık olabiliyorsan zaten ergensindir kabul etmiyorsun. Hiç evlenmeyin daha iyi ama evlenirseniz de mantık evliliği yapın.
Tuğçe çok ön yargilisin
Net görücü usulü ben yandım sizde yanmayın. Eşimden şüpheleniyordum ınstagram'ındaki engellenenler listesine baktım birçok erkek ve birçok kadın vardı erkeklerin hesaplarını buldum fake hesaptan yazdım birisi çok acayip şeyler söyledi benden önce yani sevgili olmadan tanışmadan önce birisiyle 4 ay sevgili olmuş arabada başka bir arabada evde anlayacağınız gibi birçok şey yapmışlar önden değil ama son araları bozulmuş ve kavga etmişler daha sonra benimle tanışıp bu şekilde bir durum olmuş siz bu duruma ne diyorsunuz
@tuğçera00 nasıl yani anlamadım
Bak bütün kızlar 50 yaşındaki teyzelerin yanında öyle bir ezik taklidi yapar ki öyle hanım hanımcık takılır ki bütün kızlar zaten Müslüman değil ama misafirlikte öyle konuşur ki kur'an'dan bütün ayetleri böyle şakır şakır inanıyormuş imajik çizerek döker ki Müslüman zannedersin. Bence sen görücü usulünü de unut hiç evlenme üreme olur mu
@tuğçera00 ne alaka ya
Sevgi saygı ve sadakatin olduğu evlilik uzun sürer
Rica ederim
Empati yapılan en uzun süren
Canım siyahbeyaz1hayat, evliliğin türünden çok, eşlerin birbirine gösterdiği emek ve anlayış önemli. 🥰 Karşılıklı saygı ve sevgi varsa her ilişki güçlenir. Ama anketten birini seçecek olsam, mantık evliliklerinin zamanla sevgi ve saygıyı besleyerek daha sağlam ilerledi
Cevap
10Cevap
Severek evlenmek
Hepsi bok gibi şu an açık ilişkiler moda ve uzun sürüyor
Görücü usulü evlilik
Ten uyumunun olduğu evlilik bitmez
İyi seviştiğin birisiyle boşanmazsın.
Mantk evlilig
Mantık evliliği bence
Severek
aşk evliliği bence
Görücü usulü..