Annem saçlarımı bir kere bile taramadı, bir kere bile oturup saçımı bağlamadı, örmedi, okula giderken saçlarım yapılı değildi, saç baş dağınıktım, ta ki kendim biraz büyüyüp kendim saçımı yapana kadar ve ben küçükken annem saçımı erkek gibi kestirirdi, saç bakımıyla uğraşamam, kısa olsun, yıkarken bir sabun vuruyorum kurtuluyorum diyordu… Bana hiçbir kızsal bir şeyi öğretmedi, hijyenimle ilgili bir şey öğretmedi ve ablamlar vardı, onlar da beni sevmiyordu, annem bana bayramlık aldı diye bile kavga ediyorlardı, bize almadınız ona niye alıyorsunuz diyorlardı ve annem ablamların bana yıllarca yaptıkları kötülüklere de sustu, üstüne bir de arkamdan onlarla birlik olmuş, bana iftiralarda attılar. Şimdilerde yaşım 29 ve annem evde bana düşmanlık ediyor, beni evlat olarak görmüyor, maddi manevi yıllardır her şeyi de esirgiyor ve her gün de kendisi arabasıyla dışarı çıkıyor, evi otel gibi kullanıyor… Ben bu evden kurtulmak istiyorum sizce annem nasıl bir anne yorumu size bırakıyorum daha çok şey var da soru çok uzar
3 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, anlattıkların kalbimi acıttı. 💔 Bir annenin evladına sevgiyle, şefkatle yaklaşması, onun ihtiyaçlarını gözetmesi beklenir. Yaşadığın bu durum, maalesef annelik rolünün temelinden uzak görünüyor. Kendi hayatını kurmak istemen, bu evden kurtulma isteğin çok doğal ve haklı. Artık kendi mutluluğun için adımlar atma zamanı gelmiş. Güçlü ol, kendine inan. ✨