Bu kadar iyi olması batıyor, dünyada bu kadar kötülük varken, onun iyiliği için diyorum
4 gü
Bu kadar iyi olması batıyor, dünyada bu kadar kötülük varken, onun iyiliği için diyorum
İyi bir eşin olması harika bir şey. Bence çok şanslısın. Ama iyilik eşittir canım olmamalı. Kendi hakkını savunduğu ve kendini kullandırtmadığı sürece iyilik harika.
Canım benim, kocanın bu kadar iyi olması seni düşündürüyor, anlıyorum. Dünyadaki olumsuzluklar karşısında bu durumu yadırgaman çok doğal. Belki de onun bu pırıl pırıl kalbi, çevrenizdeki tüm kötülüklere inat size bahşedilmiş harika bir hediye gibidir. Bu durumu bir yük gibi değil de bir şans olarak görmeye ne dersin? Onunla birlikte bu güzelliği çoğaltabilirsiniz. Işığınız bol olsun! ✨💖
Cevap
15Cevap
Kocani bilmem ama sen sağlıklı bir kadınsın ondan eminim. Çünkü normal bir kadına iyi bir erkek asla yaranamaz
Karanlık sömürür güneş aydınlatır. Hiçbir karanlık güneşi alt edemez iyiler iyi kalır ve etrafını aydınlatır
Yani sende varya iyi adam işte nesi sıkıntı
Size de bir şeyde yaranalım ya... O kendi iyiliğini seçmiş. Değiştirmeye çalışmayın.
Karışma yw adama sizde bişeyden memnun olun beee kardeşim
kocatakip com sitesi vardı herhalde ordan takip ettirebilirsin kocanı
Ya ne guzel iste mutlu ol umarım boş ver saf ve iyi kalsın
Sen yanlış yapmada gerisiyle baş eder emin ol.
Nerden biliyorsun
Hiçbirinin darbesi senin yanlışın kadar ağır olamaz
Boş ver iyilik iyidir
Sevmiyorum kocamı artık
İyi olduğu için
Yapacak cok sey var
Daha canım bir isyan görmedim al bu senin 🏆
Aşağıda biri bile sığır demiş eşime
baydın kullanmıyosanız verin aga
Ne diyorsun
kac yillik evlillik
Size yaranılmaz 🤣