Konu kocam ne yapayım?

12 yıllık evlıyız 2 çocuk... Genel olarak bana karsı vıjdansız suratsız süreklı ayarlıca bıle küsen sohbet etmeyen agzından laf çıkcak mı dıye baktıran bırı... Cumaları namaza gıdıyo ramazan'da orucu hıc kacırmaz ama banada hastalıkta bakmaz... Hamıleyken dişim agrıdı yanına kıvrandım vı dönüpte agzını dahı acmadı. Agrı kesıcı bulunan dedım kızdı zorla gıttı annesınden aldı yakınımda oturuyodum annesı. Nasılsın demez cimri aynı zamanda tek derdı para.. Malına bısey olmasın canına olsun gıbı.. Bu adam ımanlımı sımdı allah insan bul diyorum ona göre yaptıkları normal hastayken ben ona bakmayacakmısım o bana bakmayacakmıs bunu bıle dedı.. Bugün bşy sordum telefon hafızam kaç benım ben anlamam dedım oI bak telinden dıye tersledı. Geçen gün yolda gıderken koca köpek yatıyo ben korktum bu gectı gıttı gerı de gelmıyo takmadı benı badladı gecırdı... Gıdınce kızdım bşy yapmaz o köpek sende ha dıyo. Sonuçta korktum. Bugün yağmurlu günde su vermem sana dedım bende vermiyom zaten dedı bana ya bu nasıl laf çok zoruma gıttı haklı olduğumu anladım evet vermıyosun doğru dedım.

Konu kocam ne yapayım?