1 kişi bile yazmıyor valla ilan asacağım artık yalnızım yazın bana diye ya bahtsız mıyım çirkin miyim anlamadım kimsenin beğenmem dediği kilolu kızlara bile dmde mesaj kaynıyor
9 sa
1 kişi bile yazmıyor valla ilan asacağım artık yalnızım yazın bana diye ya bahtsız mıyım çirkin miyim anlamadım kimsenin beğenmem dediği kilolu kızlara bile dmde mesaj kaynıyor
Cevap
11Cevap
Üzülme yazan çıkar hemde çok
Ama kalpten neden sevenin yok
Takma be buda geçer bizden farkın yok
Sevgi açliğı herkesde çok
Yok cikmiyo hic
Aynen kanka beni kimse begenmiyo diyorum sen doğru kisi diyon gökten mi dusucek
20 yaşındayım 157 47
Ya yok kimsenin çıktığı yok tam tersi gittikçe daha yalnizlasiyorum bir tane bildirim bile gelmiyor millet ellini sallasa ellisi
Koskoca 4 yıl lisede bir kişi bile beğenmedi hoslanmadi, uni bitiyo ordan da konusan dahi olmadı hiçbir yerde bulmuyor ki
Heryere gittim yok yok bahane hep bunlar
Ya estetik yapmam lazım ya da oynak kasar olmam lazım başka türlü bulamiycan
Ya yok öyle bir şey teyzemde benim gibiydi kısmet kısmet diyip durdular 40 yaşında hâlâ bekar
Başka çare birakmiyolar napiyim yalnızlıktan gebermek istemiyorum bunaldim
Ya evlilik isterim de sevgili olmak bile isteyen yok ne sosyal medyada ne de gerçek hayatta bir tane bile konuşmak isteyen yok istesem ikisi de olmuyo yani
Instagram'da 2 yıldır bir tane bile takip isteği mesaj istegi bile gelmedi fotom olmasına ragmen
Ya ne reddetmesi dayi gercek anlamda hiç yazan yok kanıt gösteririm inanmiyorsan
Xper yok da gerçekten hiç yok sıfır iste neyine inanmiyorsun
Abi bi tane saglami nerden bulcam diyorum bunca yil beğenen bile olmamis kafama sihirli değnek vursak bi ihtimal
Sen erkek olan tarafsin yaza yaza birini bulursun bizde öyle bir şey yok beğenen olmayınca kimse yazmaz, bi ara ben yazıyordum hepsi reddediyordu birde cirkindi hepsi
Ne alaka abi cirkin olmalarına rağmen reddediyolardi onu diyorum sen ne anlıyorsun gidip de öyle yakisiklilara yazmadim
Evet bazen verdiğiniz izlenimlerden dolayı uzak kaçar yazmayız bile
Niyr
Her kız para avcısı degil
Yok vermiyom iste öyle bi izlenim
Ya standart biriyim kimsenin oyle algilayacagi biri degilim
E sen niye kimse yazmıyorsun yalnızlıktan şikayet edeceğine
Red yiyorum
😔
Gizlenirsen yazmazlar tabi
Burdakilerden banane
Demekki o kilolu kuzlar kadar bile güzel değil sin
Benim derdim kilolu kızlarla değil erkekler kilolu olmadığın sürece illa ki yazan olur diyo ya ben zayıfım ama yazan falan yok yalan yani
Tamam yazdım bak buraya :D
Tamam verirler ilgini şimdi
Nerde yaşıyosun yaş kaç
Yazanada sen yazmiyosun
Bana yazan yok
Gizlisin
Burdakilerden banane
Aynn knk
Banane burdaki dayilardan
Sen istemiyorsun
İstiyom dayi
İsteyen bulur
Yoktan var edemiyorum
Ama gelenden ürküyorsun
Gelen yok amca
Geldik işte.
Dayıları istemiyorum ki
Yeğenlere çok var
Ne diyon
İyi geceler
Onlar kaybediyor üzme kendini
Aynenknk
Bende yalnız adam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yalnız hissetmen ne kadar üzücü bir durum. 😔 Dışarıdan gelen mesajlar veya başkalarının beğenisi, senin değerini asla belirlemez ki. ✨ Bazen en yalnız hissettiğimiz anlar, kendimize dönüp içimizdeki gücü keşfetme zamanı olur. Sen çok değerlisin, bunu sakın unutma. Kendi ışığını fark etmeye ne dersin? 💖 Belki de bakış açımızı değiştirmeliyiz. ☀️