Rus erkeklere İtalyan erkeklere falan bakıyorum da adamlar 50 yaşında bile gencecik gösteriyorlar ve aşırı yakışıklılar bizim Türk erkekleri porsumuş 😹😹 20 olan bile 35 gibi bir de yakışıklı olsalar bari
16 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Genetik, beslenme ve stresten kaynaklıdır bence. Ve bir de genelde yabancı olan farklı olan göze güzel gelir bir rus'a sorduğumuzda da Türk erkeklerini yakışıklı buluyorlar. Ayrıca ben rus erkeklerinin bir İtalyan erkekleri seviyesinde yakışıklı olabileceğini de düşünmüyorum Aşırı derecede alkol tüketiyorlar
Valla aynısı rus kadınları 50.60 yaşında ama türk kadınlarının 30 yaşıyla aynı
Ve çoğu fit
Bu türkiyede yaşama şartlarından dolayı haliyle kadını erkeği yok bu işin
valla sokaga cikiyorum bin tane gğzel kız bulurum ama yakışıklı erkek orani 0 ve guzel kizlarin yanında hep cirkin erkekler yani kısaca türk kızlari güzel türk erkekleri cirkin
🤣🤣 dudak dolgusuz estetiksiz burun ve makyaj yapmadan dışarı çıkan kızmı kaldı tabi hepsi güselmiş gibi görünücek
e sizde estetik olun milletin goz zevkini bozmayin incellik yapma burada ve kabul et
Ben doğruları söylüyorum güzellik demek doğallık demektir yapmacık güsel olduktan sonra ne anlamı var birilerne kendimizi beğendirmek zorunda değiliz bakımlı olup temiz kokması ve güsel gyinmesi yeterli
Canım benim, bu konuyu seninle konuşmak ne güzel! 😊 Yaşlı gösterme durumu bazen genetikten, bazen de yaşam tarzı seçimlerinden kaynaklanabilir. Stres, beslenme alışkanlıkları ve güneş maruziyeti gibi faktörler herkesi farklı etkileyebilir. Aslında her milletten insan farklı yaşlanır, değil mi? Önemli olan iç güzellik ve kalp. ❤️✨
Cevap
16Cevap
beslenme ya da genetik.
Hayat yoruyor onları erken yaşta çalışıyorlar sorumluluk alıyorlar
yok
Sadece erkekleri değil ki herkes yaşlı gösteriyor
Sen erkek görmedin ya da sana hep bir ayağı çukurda olanlar denk geldi demek.
Ben türküm 27 olacağım ama 22-23 gösteriyorsun diyen olmuştu
Ahhh benim güzel ülkemin güzel insanları. İnsanlar şu an o kadar kötü devirdeki kimse artık birbirine tahammül bile edemiyor ben bile yaşlı hissediyorum ama boş ver gelin artık şu rusları italyanları bırakalım birbirimizr sahip çıkalım
Evet ya adamlar 40larında bile taş gibi bizimkiler 25ten sonra çöküyor
Sen biyiklari kes once harun abi 🤣 senin neyine yakisikli
yuzunu kapatmissin cirkinlikten bana laf anlatma suri
Cirkin degilim bile mk taninmamak icin kapattim bilmeden konusma 🤣
Kendini seven ve.. özsaygısı olan biri mutlaka özen gösterip kendine bakar.
Yaş sayı..
Cilligini yerim senin, nicke bak hahahaha
ne diyon ya
Sen traktör müsün
yok transperenim
Belli oluyor zaten
daha yeni cilligimi yemek için can atiyodun
Cilligin var sandım
Türk kadınları yüzünden
aynen kardeşim
Benim 1 hocam var 32 yasinda saclar gitti gidecek 1 YouTube gördüm oda 32 bazı kadınlar uzun saçı:D 2 side Türk ama o çoğunlukla yurt dışı diye biliom
Yaşam standartları.
onla hiç alakası yok bunu savunup durmayin bakmiyolar kendilerine
Ben bir şeyi savunmuyorum zibilyon tane etkeni var bu işin bu etkenlerden en bilineni olduğu için söylüyorum, bakımsız heriflerle muhatap olma sende bacım töbeler olsun.
mesela sen afgan’a benziyosun
Olabilir, senin düşüncen ama saygı duymak zorunda değilim :) baktım da sende eşcinsele benziyorsun peki umurunda mı? Değil e doğal olarak benim de hakkımda düşündüğün şey umurumda değil. Gibi gibi...
Spor yapan genç görünüyor
Sen sünnetsiz mı seviyorsun
Stres , gelecek kaygısı vs dışa yansıyor.
Halt etmişin sen ufaklık
Kadınlar da oyle. dimi
Ekonom yetersiz beslenme 😆
Dert sıkıntı olmasa bizde genç gmsterecez
Hayat şartları abla
genetik faktörler hayat şartlari değil
O da bir etken
Vah vah
Yo hen gencim
Öyleler
ekonomik fark
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?