İmtihan dünyası ama benim canım kaldirmiyor berbat hissediyordum
16 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İmtihan dünyası ama benim canım kaldirmiyor berbat hissediyordum
Cevap
6Cevap
bu bir isyandır haberin olsun imtihanı kaybedersin inanki ummadığın yerden yükselirsin dünya yuvarlak devamlı dönüyor
Abi olmuyor ki
inanki bir gün gelir önüne hayatı altın tepside sunarlar ve bu söylediğin şeyler karşına çıkar ve vay bee nerden nereye dersin inanki bakk
İnşallah ama umudumu yitirdim
asıl umut bittiği yerden yeşerir öyle değilmi sende birgün yeşerirsin merak lanaö
İnşallah
inşallah yeterki zarfın doğru adrese ve doğru kişiye ulaşsınn
Eğer sağlığın yerindeyse ailen evin varsa fakir degilsin sadece başkaları herşeyin fazlasına sahip o kadar bir süre tekefondaki sosyal medyaya ara ver ben yaptım iyi geldi bana
Ev yok kira, ailem yok, sağlık psikojim çok kötü tedavide olamıyorum böyle yapay zekayla, yabancı insanlarla dertlesiyorum sizden zarar gelmez dinler ah vah der geçersiniz bende iki dk ağlar, içimi dökerim. Sosyal medyam yok zaten iş basvurusuba gittim orada gördüm insanlar mutlu ya kendi garibanligima yandım metroya biniyorum karşımda mutlu aile oluyor, iş basvurusuba gidiyorum zengin çocuğu ayakkabinin bagciginib rengini dert ediyor
İstersen bir psikoloğa git. Kalabalık ortamlara gir biraz arkadaş edinirsin belki hatta erkek arkadaş bile edinrsin belli olmaz ama hiçbir zaman hayattan umudunu yitirme isyan etme daha çok kötü durumda olanlar var umarım en yakın zamanda tekrar hayata bağlanırsın canım 🌸
Abla daha ne kadar kötü olabilir ne sosyalligi çalışmasam küçük yaştan beri engelli abim ve ben açlıktan olcez bir yerlerde adhahdhajd birde yardim kartları olmasa
Yardım parası falan alıyormusunuz peki ya da abin mesela durumuna üzüldüm ama engelli maaşı aliyormusunuz
Alıyoruz babamın emeklilik maaşının %25ini alıyoruz birde kartlar var yemek kartı yardım onlarla yapıyorum kiraya gidiyor hepsi elektrik güneş enerjisi falan mum öyle çok gelmiyor birde benim hat var işte ama ben calisinca yetiyordu çıktım çıkmak zorunda kaldım şimdi iş basvursu yaptım bakalım dönerlerse birde ortaöğretim kpssye gircem inşallah memur okurum dua et birde açıktan okurum sicil hava ulaştırma yksye girdim çunku ardından İngilizceyi öğrendim lisede çalışkandim zaten hosteslik falan denerim
19 yaşındayım belmi ilerde yine okurum ama hosteslik düşünürsem abime kim bakacak onu düşünüyorum bir yandanda yerimde sayarsam aynı yerde kalacağım risk almak şart 2+1 yine ev tutarım calisirkende tek duruyor ben yurt dışındayken de durabilir bakıcı falan belki tutarım param olursa
Bence çok iyi şeyler katetmişsin valla tebrikler. Bak işte demek ki hayattan umudu kesmemek lazım sadece biraz daha zaman gerekiyor sana ve daha çok uğraş her alana başvur eminim ki çok iyi yerlere geliceksin 💕
Bence önceliğin bir işte çalışıp abine baktiracak maddiyat sağlamak sonrası okulunu halledersin açıktan da okursun ingilizce bilirsen hayata bir sıfır öndesindir zaten hemen hemen
Açıktan okuyacağım zaten KPSS'den memur olursamda 60 bin bize çok rahat yeter sonra boş günlerde bir dil eklerim yine bu ajet Pegasus THY başvuru yaparım sonuçta açıktanda olsa üniversite üniversitedir
Açıktan üniversiteyi hafife almamak lazım yeterki kendi yeteniğine göre bölüm seçip geliştirelim kendimizi. Bende açıktan afet yönetimi okuyorum çoğu yere gönüllü oldum öyle geliştiriyorum kendimi kpss bekliyorum sadece. Hakkımızda hayırlısı inşallah canım
Aynen öyle hakkımızda hayırlısı teşekkür ederim 🩷🙂
Rica ederim🌸💖
Bir gün hiç ummadığın şekilde değişir hayatın ama kendini bırakma
Ne zaman
Yasitlariminki mis gibi şimdiden
Yani kötü düşündükçe düzelmeyeceğini biliyorum gerisi hayat kader umut
kalk değiştir o zaman
Nasıl yapicam bilmiyorum bile
İş başvurusu yaptim ama okumakta istiyordum okul birincisiydim lisede anne babamın kalbi durunca kaldı
Çıkmıyor şansıma iyi insanlarda gelmiyor ya sapik, ya arsız çıkıyor
Bakalım abi bugun karşıma metroda maşallah diyelim aşırı mutlu bir aile çıktı, iş basvurusu yaptığım yerde ben form doldururken bir zengin çocuğu gelip sadece bağcık yani onu dert edip çalışanlara bağırdi çağırdı
Kaç yaşındasınız ki
19
Daha gencsin
Evlenmek gibi bir niyetin var mı
Asla
He tabi zor olur
Ailen var mi annen baban nerde
Yok kalpleri durdu ben lisedeyken okul birincisiydim güzel bir bölümde kazanamadim akraba falanda yok bayram ettiler zaten iş başvurusu yapıyorum engelliler abim var onun maaşı babamın derken bir şekilde hallediyorum ama yaşıtlarıma bazen özeniyorum
Bizim hiç yok bak daha da kötü olanlar var öyle düşün
Ne hiç yok
Paraa
Yetmiyor ki kiraya gidiyor işte
Bizimde öyle
%25 emekli maaşı,7 bin engelli maaşı komple kiraya gidiyor zaten
Neyse caliscam zaten birkaç ay idare ettik eskiden çalışıyordum şimdi yine basvurcam
Bizim oda yok babam kanser calismamiyor 5 bin tl engelli tek var
Emekli de değil
Ben okuyorum
Geçmiş olsun imtihan dünyası okulla iş nasıl gidiyor bende okumak istiyorum okul birincisiydim zaten ama zor olur diye korkuyordum
Şimdi kpss ortaöğretime gircem sende gir
Uni okuyorum da daha bitmedi yaa
Teşekkür ederim sağol
Ona girecem okulum bi bitsin
Ne okuyorsun ayıptır sorması sen bursla mi okuyorsun nasıl oluyor bende çok istiyorum cesaret edemiyorum
Özelde konusabilir miyiz
Biraz özel konular da
Olur
Yazabilirsiniz
Yazdım
Destek istermisin
Hangi şehir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu kadar zorlandığını duymak içimi acıttı. 😔 Hayat bazen öyle ağır gelir ki insan yorgun düşer, biliyorum. Ama unutma, en karanlık zamanlarda bile bir umut ışığı mutlaka vardır. Yalnız değilsin, bu hisleri paylaşman bile çok değerli. İçindeki o kocaman gücü tekrar bulabilirsin, ben buna inanıyorum. ❤️ Kendine karşı şefkatli olmalısın. ✨
Umut ışığı yok