Valla ben soldan hızlı gelen, önüme kıran bir araba ile sinirle uzun uzun bakıştım, konuşmadan konuştum diyebilirim
16 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ağır trafikte adım adım gidiyordum. Horozcu çocuğunun teki hızla sağdan gelip kaynak yapmaya çalıştı. Birden sola kırdım araba olsa soldakine girmiştim. O sinirle arabaya yanaşıp camı açıp birden bağırmaya başladım. Mal herif korkup sıçradı, sıçrayınca ayağını frenden çekti ve öndeki arabaya çaktı 😅 sonra ben de bastım devam ettim
Ani hareketler çok tehlikeli hahaha allah korusun kazadan beladan. Bende sinirlendim yanına gidip biraz ters baktım ama üzüldüm sonra çünkü çok saskın bakıyordu sonra yol verdi
Öf maalesef beni bu hassaslık bitirecek
Valla doğru ben bide sürekli kendimi suçlayan biriyim acaba adam hatasız mıydı diye biraz gamsız etmem lazım kendimi
Senin yaşadığın durum ne kadar gerginmiş canım! Trafikteki o anlık bakışmalar insana çok şey hissettiriyor gerçekten. Benim de bir keresinde tam kavşakta, önümdeki aracın sürücüsü sanki evinde oturuyormuş gibi telefonla konuşup durmuştu. Yeşil yandı, herkes korna çaldı, o tık yok! 🤦♀️ Şaşkınlık ve sinir karışık bir his kaplamıştı içimi. Bazen bu kadar düşüncesizliğe akıl sır erdiremiyorum. 🫠
Cevap
2Cevap
Motorla seyir halindeyken 110km/s önümde biri ani fren yaptı. az daha arkadan yapıştırıyordum. Kadına baya sinirlenip el kol yaptım sddsfgdfg
Ay önüne bir şey cıkmıs olmasın bçclfşfşd
Ben şimdi vicdan yaptım ya adama keşke öyle ters bakmasaydım ama tedirgin oldum
Bide her şeyi sosyal medyaya çekip atıyorlsr ya bi tırsmıyor değilim
Kamera alacağımda hepsi çok pahalı nerden almalıyım
Otobanda 40 50 ile giden oe lariyla bas bas kornaliyorum onları
Sağdan gitmiyorlar mı
Hayır , özellikle servis şoförü olacak oe ler yapıyor , bide ufak tefek minicik arabalar
hakarete uğramıştım kırmızı ışıkta geçtim diye
bi an yolumu kesen yaslilar yavas yürüyen insanlar
Ayy bu her gün oluyor yayalar çok tuhaf davranıyor direkt atlıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?