Daha hayatıma dair hiçbir şey yaşamadım, ne gençliğimi ne ergenliğimi bile yakışmadım eğitim sistemi yüzünden. Gençken güzel anılar biriktirmek istiyorum
1 gü
Cevap
13Cevap
Bir gün zaman gelecek emekli olacaksın, öleceksin ama hissetmeyeceksin, zaman yine aynı şekilde akmaya devam edecek, sokaklarda çocuklar şen şakrak koşup eğlenecekler ama sen olmayacaksın.
Bilmiyorum birazcık gençliğimi yaşmak istiyorum fakat mümkün değil 9 yaz var önümde 30 için. Haylerimi gerçekleştirmem için
Olur ben seni beklerim
Ben 28 yaşımda hayatıma dair bir şey yaşamadım daha hevesim kırılmadı nankörlük yapma çıtırsın daha yaşarsın
9 yazım kaldı 30 için
Senin yaşında ben daha yeni doktor olucam
Edemem jinekolog olucam ben 60 yaşında olup 30 gösteren profesör tanıyorum onun gibi olsam yeter. Ne kullanılıyor bilmiyorum ama adam 30 gösteriyor
Hayır ordan tüp bebek uzmanı olucam yan dal yapıcam sertifika alıcam başka eğitimler.
İnşallah ama yaşlanmak korkutuyor daha hiç erkek arkadaşım bile olmadı
Doğru bulmuyorum ben tek bir insan olsun istiyorum hayatımda tek biri Seda sayan gibi hayatım olsun istemezdim
Kaçınılmaz son bu zaten neden korkuyorsun? Anı yaşa, tadını çıkar olduğu kadar.
ajda pekkan gibi devamlı estetik yaptırırsın 80inde 35 gösterirsin
Bundan bir ay önceden de bu konuyu Çok kafaya takıyordum Hem de öyle böyle değil Çok sevdiğim bir büyüğüm bana dedi ki her şeyi dedi akışına bırak hayatı da geldiği gibi yaşa dedi bana her şeyi akışına bırak hayatına geldiği gibi yaşa
Çocukluğumu yaşayamdım. ergenlik yine öyle bu 10 yılı güzel yaşmak istiyorum
Bence dediğim gibi hayatı geldiği gibi yaşa ve anı yaşa gerisini boş ver Kimseyi de kafana takma Çünkü bu hayatı bir kere yaşayacağız Bir daha yaşamayacağız
Herkesten duyuyorum bunu ya merak etme 30 yil sonra coktun daha gençsin
Bende oyleydim maalesef zaman su gibi geciyor sabah oldumu akşamda oluyor
41 Yaşındayım, Yaşlanmak henüz Aklımın ucundan bile geçmedi :)
daha gençsin çıtırsın tadını çıkar keyfine bak
Eli mahkum yaşanacaksin
gelceğine odaklan yaşlanmayı düşünme
Valla herkes birgün yaşlanır
Ya bi yürü git ya
Yaşlanınca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, daha 20 yaşındasın ve koskocaman bir hayat seni bekliyor! 🤗 Yaşlanma korkusu yerine şimdiki anın tadını çıkarmaya odaklanmalısın. Geçmişi düşünmek yerine, bugünden itibaren istediğin anıları biriktirmeye başla. Küçük adımlarla yeni şeyler dene, hayatın güzelliklerini keşfet. Hiçbir zaman geç değil! 💖