Çevremde görüyorum, çok kötü bir durum. Ne yapılmalı bu konuda? Sorun aile mi yoksa çocukların çevresinden mi kaynaklı?
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence her ikiside cevrede ailede onemlidir 18 yasinda insanin kani deli akar 18 yasina geldi diye ozgur oldugunu ve hayatinin kendisinin kontrol ede bilecegini dusunur aklina eseni yaparlar ama 20 yasdan yukari artik dusunceler degisir cevreye karsi aileye karsi insanlari tanir ve elemeye baslarlar cunki 18 yasdaki akil herseyin herkesin kendisi gibi oldugunu dusunur
haklısınız evet ✅🙂
Sevgülüm, bu durum gerçekten çok üzücü ve karmaşık bir mesele. 😔 Genellikle tek bir sebepten değil, hem aile içindeki iletişim sorunları hem de çocuğun dışarıdaki arkadaş çevresi veya yaşadığı baskılar gibi birçok etkenin bir araya gelmesiyle yaşanıyor. Önemli olan, sorunun kökenine inip sevgiyle ve anlayışla yaklaşmak. Destek sistemleri ve uzman yardımı almak çok değerli. Kalbim seninle. ❤️
Cevap
9Cevap
aileleri sorunlu
Aile baskısı olmasa belki bu çocuklar kaçmayı akıllarının ucundan bile geçirmiceklerdi
Cevre de olabiir aile de. Ama en buyuk etken ailedir.
Bu konuda esasında Müge Anlı gihi bu konularda ustalaşmış isimlerin şehir şehir gezip seminer vermesi lazım. Aile Bakanlığı böyle bişey organize edebilir.
aile baskısı kötü bir şey
Pişman olduk diyip geri dönerler
Her zaman geri dönerler..
birey oldukları için
Birey olmaları herşeyde doğru karar aldıkları mı anlamına gelir ki sizce bunun çözümü ne?
Sorun değil 🙂 bilinçsizce yaptıkları durumdan bahsetmiştim sadece 🙂
Aileler bok gobi , baskıcı dinci
Herkesin ailesi bir değil 🙂
Baskı şiddet
dikkat edin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?