Evliliğe karşıyken görücü usulü evlenip mutlu olmak normal mi, sizce haklı mıyım?

28 yaşındayım, mimarım. Ailem bana hep evlilik baskısı yapardı, ben evlenmek istemiyorum diye diretirdim. Hatta herkese evlenmeyin saçmalık derdim. Önüme gelen tüm görücüleri reddederdim. Geçen yıl görücü usulü biriyle tanıştım. Baktım hoş, nazik, iyi kalpli bir çocuk, hem çok da iyi anlaştık. Hatta o zaman kendime sormuştum nereye kadar bekar kalacaksın ki, evliliğe bir şans vereyim belki daha mutlu olurum hem de ailem de mürvetimi görür mutlu olur dedim, onunla evlendim. Şimdi 4 aydır evliyim. İyi ki de onunla evlenmişim. Şimdi de kendime kızıyorum neden daha önce evlenmedin diye soruyorum. Çünkü evlendikten sonra kadın olduğumu fark ettim. İşten geliyor benimle vakit geçiriyor, öpüyor sarılıyor. Fırsat bulduğumuz zaman birlikte yemeğe falan çıkıyoruz. Her şeyi birlikte yapıyoruz. Hayata anlam katmak, sevdiğinle güzel bir hayat yaşamak değil midir zaten. Yani kendinizi evlenmeyeceğim diye şartlamayın. Hayat sürprizlerle dolu, önünüze kısmet çıkarırsa değerlendirin. Ama evlenmek için de evlenmeyin. Önünüze düzgün, kafa denginiz biri çıkarsa evlenin. Ben öyle yaptım, şu an mutluyum. Sizce haklı değil miyim?

Evliliğe karşıyken görücü usulü evlenip mutlu olmak normal mi, sizce haklı mıyım?