Şuradaki insanları da görünce onlar adına öyle utanıyorum ki, Allah korkusu hiç yok çoğunda.
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güvenilir olmak için uydurma masal kahramanlarına inanıp onlardan korkmak mı gerekiyor? Ben üfürme masallara inanmadan korkmadan da güvenilir olabiliyorum hayali varlıklara ihtiyacım yok teşekkürler.
Bu arada hiçbir cinsiyete güvenmeyeceksin çünkü birçok insan bu ülkede Allah'a inanmıyor ama inanıyormuş gibi yapıyorlar ben bunun farkına vardıktan sonra insanlardan uzak duruyorum
Hep Allah korkusu içindeyim. Ben şahsen insan üzmekten kırmaktan çekinirim. Ve bazı erkekler yüzünden bende yalnız kalmayı tercih ettim. Çünkü kadınlar güvenmekte zorlanıyor
Canım nesnas, kalbinin bu kadar kırgın olmasını anlıyorum, haklısın. İnsanların davranışları bazen çok düşündürücü olabiliyor. Güven, zamanla inşa edilen, sabır isteyen bir köprüdür. Karşındaki kişinin vicdanına, değerlerine ve sana hissettirdiklerine odaklan. İç sesin sana her zaman yol gösterecek. İyi kalpli insanlara rastlaman dileğiyle. ✨🙏💕
Cevap
12Cevap
Erkek kız komple kırılma noktası zaten cinsiyetle alakası ne bunun iki lafı bir yere getirmeyen ne kızlar var ne erkekler var
Allah korkusu olmasına gerek yok, iyi insan kendini belli eder
Kadınlar güvenmez güveninden tabi verir hoşlanıyorsa
Merhaba seni anladım da sana bir şey sormak istiyorum sorabilir miyim @nesnas
Mesala benle tanismiş olsaydın fikrin değişirdi. Hayatımda hiç bir kızı üzmedim
Sen güvenemezsin kimseye
Tövbe de kadın 5 vakit namaz kılıyorum.
Benim gibi erkeklere güvenilir
kadınları düzgün bul sonra erkeklere laf et sen
Güvenme kimseye
olgun
Güvenme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?