Biriyle flört etmek, heyecanlanmak, ilişkim olsun istiyorum ama kimseye güvenemiyorum. Erkekler takılmalık kız arıyor uzun ilişkiye gelemiyor. Genelleme yapıyorum evet yüzde 90ı böyle. Geri kalan yüzde 10 da bana denk gelmez.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bu zamanda herkes günlük ilişki peşinde bulman zor olacak
Ne biçim döneme denk geldik
Çok yazık olan bir döneme malesef
İyi olanlar varsa bile insanın yaşadığı kötü bir deneyim herkesi aynı kefeye koymaya sebep oluyor yani
Evett
Herkesle aynı kefede olmak beni üzdü
Kanka Buda sorumu onlar güvenilmez yaratılmışlar 😂
Onların kimyası bozulmuş sonradan niye var bunlar olmasa hayat daha güzel yemin ederim 😂
Ahshhshs aynen ama naparsın hayatın kuralı 😂
Aynı şekilde senin gibi kadınlara güvenmiyorum. Ama yine de az da olsa kendini bilen iyi yürekli insanlar var.
Geri kalan yüzde 10uda ben beğenmiyorum diyeceksin :D Ayrıca yakışıklı erkekler mıymıntı kızlar ile uğraşmayı sevmez doğru :D
Benim sorumla bunun ne alakası var
Demek istediğim erkeklerin yüzde 90ı böyle değil yakışıklı karizma olanları böyle , diğerleri mıymıntı kızlar ile beraber evlilik hayali kuruyor. Gerzekçe bir genelleme :D
Uzun ilişki isteyen bir kız niye mıymıntı oluyor?
Bayıyor mıy mıy sonunda ayrılık olacağı kesin bişey için bu kadar çabaya gerek yok takılıp eğleneceksin
Niye sonu ayrılık olsun? Neden birini adam gibi sevemiyorsunuz? Bir o bir buna gidip duruyorsunuz.
ERKEK ÇÜNKÜ NE BEKLIYORUZ KI
Kadınlar güvenilmez ayran gönüllü çünkü. Hiçbir zaman elindekiyle mutlu olmayı bilmez hep daha fazlasını ister ruhen maddecidir.
@Vedfwwdd haklısın
Sen kadın görmemişsin sana çürük cıkmış hep :D
Asıl erkekler güvenilmez
Takdir ettim bro
@Vedfwwdd Benim çürükler ile işim olmaz takılırım geçer gider kardeşim , takıldıklarım da öyle ruhen maddeci , bu ruh tipine maneviyat ile karşılıksız verirsen üzülen sen olursun :)
Erkeklerden sayende daha çok nefret ettim 😂
Peki bu benim umurumda mı ahahaha :D
Umrunda olmasına gerek yok kanka 😂
Kendi ağzında dedin takılır geçerim bir kadik senin ne oyuncağın ne de kölendir? Kadinlara laf atmak yerine kendine ceki duzen ver KARDESIM
Tamam çekilebilirsin :D
Gör gör yüzlerini adam olurlarsa bil ki kiyamet geliyodur
@Vedfwwdd katılıyorum. Allah ıslah etsin senin gibileri.
@Vedfwwdd Feminazilik yapma ya yeni üye 2 gün sonra gideceksin boş yapmanı çekemem :D Oyuncağım veya kölem demedim ki bu işler karşılıklı istek ile oluyor bunu da bilmemen üzücü sanırım uzun süredir yalnzsın ilişkler konusunda pek bir fikrin yok :D
Aynen dimi kesin Çok adamsin ya sen şimdi JCNSBWMWB2NWNWNEEJKW
@Vedfwwdd Görüşümden defolup gitme vaktin geldi.
Ppden belli keko 😂
Yaylan
Ahahaha sivilceli lekeli suratınla veya 100 kilon ile mi beni eleştirme cüretinde bulunuyorsun sen benim kaşıma gözüme kurban ol :D :D
Beni tanimadan yargilaman ki özellikle bi kadini Gxisbwkwmls yazık kafana hint kumaşı degilsin şimdi al yolunu yaylan
@Vedfwwdd Sen geldin görüşüme embesil ! :D Yaylanma sırası senin.
Burası benim sorum sen git be 😂 seni isteyen yok biz kız kıza iyiyiz burada senin gibi toksik erkeğe gerek yok burada 😂 ayrıca tipimizi görmeden yorum yapman kadar ezik bir hareket yok 😂
Buradaki tipleri iyi bilirim her gün mesaj geliyor ve görüyorum :D Ayrıca sana demedim onu diğer pembeli üyeye dedim.
Sana mesaj atan kızların güzel olmasını bekleyemezdin herhalde :)
Kendimi bildiğim için bu yazdıklarını beni kötü hissettirmiyor veya üzülmüyorum herkes baktığı gibi görüyor :D
Zor çok zor bulmak kızlarda öyle güvenilebilecek evlenilebilecek kız kalmadı artık
Kızlar var yine benim çevremde çok erkek yok ama
Kendinize gelince iyiymiş gibi gösterme istersen n eolduğu ortada gözümünde herşey
Senin çevrende olabilir erkeklere gelince %90 diyorsun ben de aynısını diyorum %90 diye
Güvenmiyor sun ama denemeden anlayamazsın zaten 1 2 haftada o kişi beli eder kendini böyle düşünerek biyere varamazsın
Ne belli etmesi öyle güzel saklıyorlar ki çok çakallar
O zaman gözlemle ilaki iyi biri karşına çıkar olumsuz düşünürsen hep olmaz
Erkeklere güvenme sakın hepsi raydan çıktı hatta kimseye güvenme
Çok haklısın
Denk gelmicekse yüzde onu. Güvenmene gerek yok
Güvenmediğim için inancım da kalmadı
Birileri doldurmuş yine bilerini 😅
Ahireti bekle daha iyi
Yok mu hoslandigin hic guvenebilecegin
Yok hepsi güvenilmez
Hoslandiginda yokmus garip ya
Bakıyorum insta profiline her bir kızı eklemiş resmen yav*ak yakışıklı olsa ne yazar öyle birinden hoşlanamam. Bütün erkekler böyle olmuş instada herkes av peşinde.
😂😂 avcı erkeklerr
Geri kalan kısmı da beğenmezsin
Niye uzun ilişki isteyen erkekler tipsiz olmak zorunda mı? Yakışıklılar niye uzun ilişki istemiyor?
Sen çok mu güzelsin peki? Mevzu şu. İnsanlar elde edebildiğine göre davranıyor hepsi bu.
uzun arıyorum bulamıyorum bende
Durum buysa yapacak bişey yok
Ararsan bulamazsın
Ben varım guven
Zaman..