Yıllardır aile baskısı, kıyaslama ve sevgilimden ayrılma travmasını nasıl atlatırım?

Merhaba 27 yaşındayım 8 yaşımdan beri milletin çocuğu bunu etmiş 5 karnesi hep takdir almış sen neden teşekkür aldın vb sözler ile doldu 16-18 yaş aralığında sen okumayacak san çalış ama genede liseyi bitirdim lisede notlar leş idi mobbing vardı her zamanki gibi 18-27 arası iş bul iş buldum işten çıkarıldım yalancı oldum bu çocuktan adam olmaz denildi Fatma adında sevgilim vardı ailem olacak kişiler yüzünden evlenmeyi düşündüğüm eşimden ayırttılar 2 sene oldu hala unutamıyorum ve bu arada psikolojim bozuldu ilaçlara başladım ama doktor sağ olsun annemi hipnoz mu etti ne yaptı resmen tapıyor ben iyileştim dedikçe doktor 3 mg’a çıkarttı ilacı neye bakarak yapıyor çağırmıyor konuşmaya ilacı artırıyor ben de içmiyorum gece 3-4’e kadar uyuyamıyorum ondan dolayı uyku hapı yazdırmışlar şimdi bağımlı oldum uyku ilacına şimdi kuryeyim bu nasıl iş diyorlar öğlen oldu hala işe gitmiyorsun diyorlar bundan önce e-ticaret yaptım günlük 30 bin ciro yapıyordum toptancım emekli oldu ben iyice kafayı yiyeceğim doktoruma bile bu kadar uzun anlatmadım zaten babam sağ ama gel gelelim benimle konuşmak istemiyor sanki yokmuşum gibi buraya kadar okuduğun için teşekkür ederim 😍

Yıllardır aile baskısı, kıyaslama ve sevgilimden ayrılma travmasını nasıl atlatırım?