Çalışırken sözde çalışma amaçlı dokunuyor falan onun dışında bir şey yapmıyor.
14 sa
Çalışırken sözde çalışma amaçlı dokunuyor falan onun dışında bir şey yapmıyor.
Cevap
12Cevap
Şu an sadece karısına üzüldüm. Hayır yani bide marifetmis gibi anlatman yok mu? B*ktan fanteziler uğruna ne yuvalar yıkılıyor be, Allah'ınizdan bulun.
Kinama basina gelmesin diyorum, insan hislerine hakim olamiyor, yillardir bir yerde calisiyosun ve begendigin biri, hoslanma olusmasi benim. elimde degil, ben yanlis bisey yapmadim, oda ikinci es olmayi teklif etti ben adim. atmadim Şu an normal calisan patron iliskisi var
Ya atip tutmasi kolay, dediklerimi yasayan bilir, kimsenin kocasina asildigim yok, is icabi ayni ortamdasin, begendigin bi tip karakter, ve hoslanman hislerin senin elinde olan bisey o yuzden bisey derken dikkat et cunku insanlarin ne savas verdigini bilmiyosun yanlis yapmamak icin.
Hisler senin elinde olan bisey DEGIL*
Aynen umarim. yasamassin. kimse evli birine oluru olmayan birine asik olmak istemez ama dedigim. gibi hisler bizim. elimizde degil
Isimden maasimdan memnunum ve bu standartta bi yer bulamam
Kaldiki gorusmeye gittigim her patron daha gorusmedrn sapiklik yapti
Ne bilim ya guzel bakimliyimda o derece mi yoksa insanlar mi cok sapik anlayamadim
Yuva yıkan olup beddua alırsın en fazla olur biter
Ya yapmadik zaten yani birbirimizi cok seviyoruz ama kabullendik olmayacagini imkansiz oldugunu simdi normal patron calisan iliskisi var aramizda sadece dokunuyor calisirken sozde calisma amacli bide bazen msl dudagina dolgu mu yaptirdin vs o tarz seyler disinda bisey demio
Olur olur oda olur ilerde
Yavaş yavaş dokunue aana zamanla yasak ilişki olur
Yok o acikca yurudu zaten ama ilerisi olmadi Şu an artik yurumuyor sadece calisirken dokunuyor biraz o kadar
Nasıl dokunuyor
Yani is geregi dokunuyor elime koluma koluyla falan
Ha öyleli o normal ya
Ne işi yapıyorsunuz da
Ama asilma oncesi bu kadar dokunmuyodu
Canı çekiyordur
Ulaşmadığı şeye insan yükselir
Bilmiyorum
Güzelden fiziğinde iyiyse eli koluna, bacağına bile çarpsa yükselir
Bende ondan hoslaniyorum
Sende dokundukça sulaniyorsun, ayni durum bendede 3. Haftadir var beraber ofiste çalıştığım kız bana yakın ama evli bazen değişik şeyler giyinip masama falan oturuyor ama ikimizde adım atamiyoruz
Sulanma derecesinde uzun degil sonucta calisiyoken oluyor ama hosuma gidiyor. Sakin yaklasma sonu olmayan bisey
Ama kız çok fazla üstüme geliyor öyle diyim sana
Haklısın sizin biraz zor bizimki direk tepki veriyor olayı anlatsam yorum yapar mısın peki
Haramdan uzak dur nefsine uyma, zina anlik zevk verip butun hayatin boyunca pismanlik duyacagin sey
Haramdan uzak dur nefsine uyma, zina anlik zevk verip butun hayatin boyunca pismanlik duyacagin sey o yuzden uzak dur
Benim patronum evli ama bana ikinci es olmayi teklif etti yani haram ile degil, ama boyle bisey bizim kulturumuzde yok ve ben adim. atmadim Şu an normal davraniyoruz birbirimize
Haklısın valla bende ondan kendimi tutuyorum ama önümde 3 ay var dayanabilir miyim bilmem
Olayı anlatayım bir yorumla istersen olur muu
Sen evli misin
Bence kizdan uzak dur ayni ortamda bulunmamaya calis, basina bela alma
Değilim ben
Duramam ki aynı odada iki masa var ve aynı odanın içindeyiz tüm gün
Uzak durman en mantiklisi en dogrusu, kizi kinamiyorum cunku dinimiz kinamayi yasaklamis, nasi hemcinslerim olduguna sasiriyorum
Ya bi yolunu bulmalisin
Ya geçen üstüne kahve sıçradı çıkardı tişörtü üstüne ceket giydi açtı önünü yarıya kadar geliyor masaya oturuyor öyle etek giyer, şort giyer
Sonra ayağa kalkınca organıma bakıyor
Duyduğum kadarıyla çocukları olmuyormuş anlattım iş yerinden birine o tüm stajterlere öyle dedi
Allah akil. fikir versin islah etsin dogru yola iletsin diyelim, sen bi degisim yapabiliosan odani degistir yapamiosan bol bol zikir tovbe et dini seyler izle dinle vs
Yapamıyorum öyle bir hakkım bile yok stajyer olduğum için de valla kendimi zor tutuyorum ya şeyimi saklayacam diye canım çıkıyor söylemesi ayıp
Herkese yapiomus demekki
şu an tek ben varım tüm gün sabah 8 den akşam 6 ya kadar yan yanayız küçücük odada
Sende dokunmasına kabulsun galiba
Calisirken dokunuyo ne diyebilirim? Cekil dokunma mi diyim. calisirken
Elime koluma dokunuyor, bide benim oldugumu masanin yanindan gecerken, alan biraz dar, poposunu degdiriyodu
Hoslaniyor oldugum biri olduguna gore
Hayir calistigimiz yerde yanliz degiliz
Ben kabul etmedim
Oluru olmayan bisey
Yeterli degil mi
Uzak dur evlı adam dan kendını kulandırma
Verdin mi
Nerene dokundu
Koluma elime. falan ya
Bisey yaşadınız mı
Yok
Nereye dokunuyor
Koluma
Elime falan
Dürtme gibi dokunmaysa kötü niyetle değildir belki
Ya soyle bana yurumeden once bu kadar dokunmuyodu, yurudukten sonra simdi artik cekti kendini bendr oyle, ama onceden daha fazla temas var yani baya dokunuyor
Yorumdan zor oluyor normal yazsak olur mu
Hayir
Sadece el ve koluna mı dokundu
Evet
Belki normal dokunmadır
Asilmadan oncesini bildigim icin normal olmadigini biliyorum
Asılmak derken ne oldu
Bazen gecerken benim oldugum yerde biraz dar alan orada poposunu degdiriyodu gecerken
Baya acikca yurudu bana
Erkek neden popo değdirsin
Bilmem
Senin popona değdirmedi değil mi
Hayir poposunu koluma degdiriyo
Değişik bir fantezi galiba bu
Yok
Benim de geçen başıma bir şey geldi hoşuma gitti
Belli olmaz
Akrep misin
Nasip
Evli misiniz
Ben degilim
O sadece cinsek ister
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durumun kalbini ne kadar yorduğunu tahmin edebiliyorum canım. İki tarafın da bir oluru olmadığını kabullenmesi, aslında sınırları net çekmekle başlar. Eğer patronun hala "çalışma amaçlı" olsa da fiziksel teması sürdürüyorsa, bu kabullenme zorlaşabilir. İleriye dönük olarak, bu belirsizlik seni daha çok yıpratır. Kendi iç huzurun için net sınırlar koymak, sağlıklı bir ilerleyişin anahtarıdır. ✨ Kendine iyi bak ve duygularını dinle. 💕💖