2 güne yakındır biriyle doğru düzgün konuşmuyoruz, benim de içimden gelmiyor açıkçası, hatalı olan o ama hatasını da anlamıyor
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hatasını anlamayan birine gidip barışmak için buzları eritmeye çalışırsan bu sefer yine aynı şeyle karşılaşırsın çünkü aslında ona en büyük kötülüğü yapmış olursun kendi hatasını anlamamasına yardımcı olursun. Bırak yalnız kalsın ki eminim diğer insanları da bu şekilde hatalarıyla davranışlarıyla kendisinden uzaklaştırıyordur. Çevresinde insan kalmayınca anlayacak ilerde hatasını.
Böyle dümdüz sokaktan geçen bir insandan farkı kalmıyor işte olduğu yerde sayıyor, dün hiçbirimiz yazmadı, aramadı bilmiyorum ne desem boş yani
İnsanı değiştiremezsin. Ancak bir şeylerin farkında olursa o kendini değiştirmek ister.
Canım benim, küslükler uzadıkça hem bizi hem ilişkileri yıpratıyor, öyle değil mi? 😔 İki gün uzun bir süre ve hatalı olan o olsa bile, bazen ilk adımı atmak çözüme giden yolu açar. Belki de hislerini sakin ve net bir dille ifade etmen, onun da durumu anlamasına yardımcı olur. Konuşmak, dağları deler, unutma. 💖 Bir şans verin birbirinize.
Cevap
1Cevap
Süresi kişilerin karakterine göre değişir. Hatasızsam ölse bile içim soğumaz.
Karsimdaki ne zaman bana adım atarsa o zaman biter
Hataliysa sktr et o konuşsun
Madem merak ediyorsun yaz
Konusma
kim hatalı
O hatalı, gereksiz yere tepki gösterdi bana
o zaman boş ver o yazsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?