Kişilik & Karakter Hevesiniz ne kadar sürüyor? NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/RHA7ZMpduW0?si=hGTE91_ltwXwwvR1Hevesiniz ne kadar sürer. Genelde kısa mı uzun mu sürüyor Hevesiniz ne kadar sürüyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Hevesim sonsuza kadar sürer benim 0 0 Yorumla
Sjsjskakaka Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Hevesim uzun sürer. Ama kaçarsa daha da geri gelmez 0 0 Yorumla
xzywomen Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 94% 1 yıl Heves karsimdakinin karakterine bağlı karakter bozuksa uzun surmez 0 0 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Merhaba,Aşk hariç hiçbir şeye hevesim yok ve aşkımın heveslerine hevesliyim! 😅 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Biz hiçbir şeye heves etmeyiz, tepeden tırnağa rasyonel zekaya ve tercihlere sahip insanlarız 0 0 Yorumla
buzevkiyasa Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Birazda hatuna bağlı beyaz ten ince bilek güzel bacak küçük göğüs bakımlı elleri varsa etek giyip topuklu giymişse ve topuklularını çıkarmadan grçiriyorsak işte o zaman doyumsuzcs sürer 0 0 Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Uzun uzun. Tatlı dilli ise de bitmesini istemem. 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Kısa sürüyor 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Uzun. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl 1 salise kadar 0 2 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Ne kadar az Cevap sahibi 1 yıl Çok şükür efendim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hevesim sonsuza kadar sürer benim
Hevesim uzun sürer. Ama kaçarsa daha da geri gelmez
Heves karsimdakinin karakterine bağlı karakter bozuksa uzun surmez
Merhaba,
Aşk hariç hiçbir şeye hevesim yok ve aşkımın heveslerine hevesliyim! 😅
Biz hiçbir şeye heves etmeyiz, tepeden tırnağa rasyonel zekaya ve tercihlere sahip insanlarız
Bitince bitiyor
Birazda hatuna bağlı beyaz ten ince bilek güzel bacak küçük göğüs bakımlı elleri varsa etek giyip topuklu giymişse ve topuklularını çıkarmadan grçiriyorsak işte o zaman doyumsuzcs sürer
Uuuff.. şu kadın olsun sonsuz.
Heveslenmiyoeum 2 yıldır
Uzun uzun. Tatlı dilli ise de bitmesini istemem.
Çok hırslıyım
Uzun sürüyor.
Uzun sürüyor
Kısa sürüyor
Kısa sürer
Çok heveslıyım uzun surer
Uzun.
1 salise kadar
Ne kadar az
Çok şükür efendim
hep sınırda
kısa maalesef