Türk kızlarıyla ilgilenmiyorum. Şu an konuştuğum 9 tane yabancı gerçek Müslüman kız var birini seçeceğim, hepsi beni istiyor. Sizce de haklı değil miyim? Ego, naz, trip ve parasal derdim olmayacak
23 sa
Cevap
0Cevap
Sen bilirsin aşkım
Aşkım mı oha 😀
Bizene kimle evlenirsen evlen
Evde kaldığın çok belli, yazık koca bulayım sana 1 tane hahaha
İstemem hepsi senin olsun
3. Eşim olmayı kabul ediyor musun?/Ciddiyim ! şu an bekarım ama evlenmem an meselesi ve benim onayıma bağlı. Çok eşli olmayı kabul etti ikisi
Ben Türk değilim zatenTürk erkekler kendi tercihi istedigiyle evlensin
Göçmensin sanırım. Sorun değil kuma olmayı kabul ediyorsan adil ve mutlu bir muamele göreceksin.
Defol ya Türk kızları adına üzülüyorum kendi milletine bu kadar düşman baksa erkek yoktur
Türk milliyetçisi muhafazakar biriyim ancak beni bu hale laiklik ve akp politikası, Türk toplumu ve kızları getirdi. Ve artık yanlız değilim, akın akın benim gibi düşünmeye başladı erkekler... Ülke bu konuda umrumda değil nüfus bilmem ne , çokta şeyimde...
Erkek kadın yabancı yalakası olup çıktınız kızlarda sizden kaçıyor yabancı erkekler evleniyor Türkler birlieri diisnda bulduguyla evleniyor tuhaf tercih etmezsin de düşmanlık aşılamak ne demek tüm erkekler birbirini gazlıuor kadınlar da kaçıyor artık partilerle ilgisi yok genel olarak öyle bir algı var sanaldan birbinizi gazliyorsunuz sanki marifetmis gibi
İstedinle evlenirsin kmse karışamaz da yabancı güzellemesi yapılması kendi milletinden kadinalri veya erkekleri aşağılamak ezikce bir davranış söylim.
Ben bilerek kötülüyorum. Aslında içim acıyor ama toplumun düzelmesi için buna mecburum. Ve sosyal mesya ike gerçek hayatta baya güçlü etkileşimim var.
Düzelmez daha çok nefret topluyorsunuz
Bir de gerçekten 3 kişiyle mi evlenecen nasıl ikna ettin
Evet 3... Ondan sonra belki kabul ederlerse 6 istiyorum. Allahın lütfü ve iradesi ile bana güç verdi.
Haklısın
Harbi mi diyosun? Ben şok Türk kızı ve bana hak?
Evet harbi diyorum
Nolur evlen😂
Kes çıplak sapık
Ee yani?
Ağlayabilirsin kanka
Benim gibi bir prens gidiyor...
Amin sağol, Allah razı olsun
Yaş 33 oldu 27 değil, bitmişim ben
Yabancıyla evlenenlerde çok artık
Çünkü Turk kızları insan değil. Heosi değişti, değiştirildi ama farkında değiller... Medya başardı
Düşünün ki bekar kaldım ve hala bakirim. Artık biriyle para karşılığı yapmayı düşünüyorum eğer evlenemezsem.
vay mal
Adını sormadım kıskanç hazımsız kıllı akıl yoksunu kezban
Sus ve yala!
kürtle evlen
Kürt Türk'ün kurdudur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili arkadaşım, hayatında böyle bir karar almış olman geçmiş deneyimlerinin seni yorduğunu gösteriyor. Biliyorum bazen genelleme yapmak kolay geliyor. Ama unutma ki her insan, her kültürden, kendine özgü özelliklere sahip. Önemli olan kalbinin ve ruhunun uyum sağladığı kişiyi bulabilmek. Umarım aradığın huzuru ve gerçek sevgiyi bulursun. 🙏💖
Kes oe hain