Yaşlı kadinin paralarını ödüNÇALIYORUM ama hiç bir şey hissetmiyorum hatta içime huzur giriyor
1 gü
Cevap
8Cevap
Niye böyle bir şey yapıyorsun? Bunu yargılamak için sormuyorum anlamak için soruyorum
Paraya ihtiyacı vardır
@OGecemavisii İstersen sorgula sorun Yok, Para lazımdı çünkü başka bir sebep yok
Bu bir kereye mahsus mu? Yoksa düzenli yapar mısın bunu
@OGecemavisii İhtiyacım olduğu zaman Alıyorum, eğer Param olursa Aldiklarimin iki katını Veririm ama vicdanım yanmıyor sorum buydu
Yani eğer geri ödeyeceğiniz kesinse bu çalmak değil bu borç olur. Bu durum normal mi bilemedim.
@OGecemavisii ya sen kafanı yorma kardeşim hadi
Allah sana da senin gibi çocuklar nasip etsin 😆😅
Cok amin 🙏
yoldaki herhangi birinden bahsetmiyoruz ama , değil mi😄
Senin bunak akraban olsa adına kredi çekersin
Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş millet boş boş konuşır
bak tane tane anlatıyorum; konu burada sokaktaki herhangi biri degil, senin oz ve oz anneannen.
ben de diyorum ki; yaptığının doğruluğunu savunuyorsan eger Allah da sana senin gibi evlatlar versin.
neden buna alınıyorsun anlamadim 🤣🤷♀️
@lcufermcihaelsonf senden nerden ciktin yahu? git kendi yorumunda öttür boruni 😅🤪
Gerçekler zoruna gider işte böyle
@lcufermcihaelsonf hangi gerçeği ney saçmalıyorsun sen dostum? senin yorumları okumuyorum bilee, muhatabım sen degilsn burada uzgunum 😏
@lcufermcihaelsonf ne dion yaaa, sinek viziltisi gibi surekli kulagimin dibinde 😵💫🤦🏻♀️🤦🏻♀️
engelliyim de vizilti dinsin bari😎
sinek ilacı kalmamış üzgünüm🤪
@wkertenkele Niye zoruma gitsin kardeşim sen Rahatsız misin? Diyorum ki burada konuşuyorsun da yolda Açlıktan ölmek üzere olan bir garibana 1 kuruş para verirmiydin Diyorum? Karşılıksız bir şey vermez senin gibi tipler
Bak sen hala konuyu hala anlamıyorsun ya da baska taraflara cekmeye calisiyorsun; konu bir gariban ya da sokaktaki insan değil yahu , konu senin öz ve öz kanından canından olan kişi; anneannen !!
ulan ben anneannem için canımı veririm ya ne duygusuz insanlarsinizz 🤦🏻♀️
Bu arada salladım ben zaten arkadaşı merak etme 🤪 alakası olmayan işlere burnunu fazla soktu. Engeli de haketti
bunu anlamadığımı sanmam bile beni çok hafife aldığını gösteriyor ama kuzum 😎😎
üzgünüm ama arkadaşın artık engelli , cevap veremez.
Engellendin
Ya da ver önemi yok
bu hakaretlerin hepsini şikayet ediyorum haberin olsun😎
Mod arkdaslarimiza baya malzeme verdin 😅🙏🙏
@Adeptus Problemlesin kardeşim
@wkertenkele. İki de kahve getirsinler gelirken İçeriz
Hahaaa diyene bak🤭🤭
tencere kapık iyidiniz aslında ama engellemis bulundum, kusura bakma bebis, erken mi davrandım yoksa 😬
@Adeptus İşine bak sorumdan Defol
deminki gereksiz akrdsa niye ayni tepki göstermedin acaba?
keyif benim değil mi cicim 😬😬😎☕️
Her soyledigini şikayet ediyorum merak etme pembelimmm☺️🩷🩷💗
@wkertenkele Daha kötüsünü hak ediyo bi de kendi leşliğine bakmadan milletin yaşına laf edebileceğini zannediyor. Umarım kendisinin bu yaşlara gelecek kadar hayatta kalma yeteneği vardır, buradan olmadığı çok rahat seziliyor çünkü
@_-Dream-_ ufak bir arbede 🙃🙃
gerekenler gereken cevabı aldı zaten, ama kulağına küpe oldu mu orası tartışılır 😅🤪
@_-Dream-_ soran arkadaş terbiyesizlik yapmaya devam ettikçe etti, ihtiyar, esc. gibi lafları bitmedi maalesef. kusura bakma yorduk seni de uber abi
@_-Dream-_ Hahahahahashshs rezil olduk
@_-Dream-_ tskler 🙏🙏🙏🥰
@_-Dream-_ çingene gibi girdim kavgaya dayanamadım komiser bey, affedin bi daha olmaz direkt şikayet ederun
@_-Dream-_ 🙃🙃
doğru kalplerin yolu birdir🥰❤️
@_-Dream-_ kendimi mahalle çocuğu gibi hissettim. eyw qraL 📿
@_-Dream-_ benim görüşümde deli gibi kendimle konuşuyomuşum gibi görünüyo baksanıza çokkomik ahshshsh
İyi yapıyon napcak yaşlı karı parayı Allah boş parayı sevmez
Allah haram parayı da sevmez
Neyi haram
@lcufermcihaelsonf helal olsun sana, Elimden Gelse hepsini çalarım napacak parayı bunak
Kardeşim millet kıskanç çok basit sen beleş parayı bulmuşsun millet bulsa bunak babaanne adına kredi çeker mq
Hayırlı evlat işte :D
Ne Sandın
Antika eşyası varsa onları da sat tam olsun
Yok olsa satardım merak etme
vicdan ölmüş Allah rahmet eylesin
Sende çok var o vicdandan, birisi açlıktan ölse 5 kuruş para vermezsiniz hatta Bırak kek ismarlamazsin be
Zaten çalıyorum ödünç almıyorum
Vicdanını silktiğimin mahlukatı
ödüNÇALIYORUM ahaahhahaahs güldürdün ahlaksız kız
Çalıyor musun ödünç mü alıyorsun
Büyük harfle yazdım okumadın mı
öde rahatlasın
Odeyeceksem niye çaldım
vermemiştir ondan
Şeytanın vücut bulmuş hali
Elimden gelse hepsini çalarım napacak parayı İhtiyar
İhtiyacıom olduğu için Aldım, başka bir sebep Yok
Anlat
Yok anlatma kardeş
Konum at çalmana yardımcı olabilirim
Aklınca beni mi kandirmiya çalışıyorsun
Ne alaka çalmana yardım edebilirim dedim
Tamam gizliden çık
Atayım canım
Ne zaman dan beri
1.5 Yıldır
Evet yaf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, yaşlı bir yakından habersizce para alıp vicdan hissetmemen ve hatta huzur duyman kafa karıştırıcı olabilir. 🤔 Duygusal dünyamız bazen derinlerde saklı nedenlerle şekillenir. 🌸 Anneannenle aranızdaki bu ilişkinin ve bu durumun altında yatanları anlamak, sana çok şey katabilir. Kalbini dinle, belki yeni bir farkındalık bulursun. 💖✨