Çok doğru bu kadınlar gerçekten erkekleri strese sokuyor 😂 ne zaman hayatımda bir kadın olsa huzur olmuyor 😂 iyi ki yalnızım

Çok doğru bu kadınlar gerçekten erkekleri strese sokuyor 😂 ne zaman hayatımda bir kadın olsa huzur olmuyor 😂 iyi ki yalnızım
Cevap
12Cevap
erkeklere stres yapan kadınlardır şeklindeki bir genelleme doğru değildir. Stresi belirleyen, kişinin yaşam koşulları ve ilişkilerinin niteliğidir. Ama destekleyici ve anlayışlı bir partner de stresi azaltabilir. Yani bir ilişki, kişiye hem yük hem de güç kaynağı olabilir.
Önce erkekler kadınları sokuyor sonrada geri dönüşümü böyle oluyor
Kadınlar daha sakin olduğunu düşünüyorum erkeler biraz Panik yapıyor
sokuyorlar cidden arkadaş bile olsan trip aw
Erkeğe karşı düşüncesiz bir şekilde konuşuyorlar.
Kadınların büyük çoğunluğu ya anlamsız konulara tepki gösteriyor ya da gereksiz uzatıyorlar.
Erkeklere tavsiyem.
Pür dikkat dinliyormuş gibi yapın ama başka konular düşünün.
Peki kadınları strese sokanlar kim? 😂 Hadi ateistler bunu da açıklasın.
Kadını da yine bi kadın strese sokuyor 😂😂
Haha ya bırak ya 😂😂
Güzel bi kadın görünce bile hasetlik yapıyorlar çekemiyorlar kıskanıyorlar 😂 dün x te bi video gördüm çok güzel kadın hostesti dur bulcam videoyu Atacam
Cabana sağlık 😂 at bakayım
youtube.com/shorts/S5HQoW7p2qI?si=5FEQfgmh3Xa4cYO-
Bak bu kadının videolarını izle kadınların yüz ifadelerine iyi bak 😂😂
😂😂 haklı çıkmanın gururunu yaşamak istiyorsun.
Ahaha hiçte bile doğruyu söylüyorum 😂
Ben bu kadar dikkat etmedim 😂 iyi izlenimcisin
Aşırı dikkatli ve iyi bir izleyiciyimdir küçük detaylar bile kaçmaz bunu sadece çok belli etmem 😂😂
😂😂iyi bari ama üzücü haber su ki. Erkeğin triplisi var, delisi var , divanesi var, var da var. Demekki bazen kadınları da strese sokan erkekler de olabiliyor
Araştırmacılardan daha mı iyi biliyorsun 😂😂kadınlar çıkmış sus kabul et
Hepsini sırayla döveyim mi 😂
Ahaha bu sıcakta uğraşma boş ver
Erkekler de de deliker var bunu bilin de kafi 😂
😅😅😅 herkes kendinden sorumlu beni ilgilendirmez
Heh süper oldu şimdi 😂👍
😅😅😅
Çok konuşan kadınlar özellikle
Az konuşan kadın var mı ki
Kesin dilsiz felandır
Strese sokmasalar bizi biz sokmayiz çokta takmiyorlar zaten bizi strese bizim yüzümüzden değil istediklerini yapamamaktan giriyorlardir kesin
Harbiden doğru sevgilim yüzünden stres sahibi oldum mk
Erkekler gel diyince gelen git diyince giden kadın arıyor. Zeki akıllı kadına tahammülü yok erkeklerin. Zeka küpüne toslayan erkek de stresi bahane ediyor.
Durum bundan ibaret.
Acaba bizi kim strese sokuyor😬
Öyle gibi ya evet 😂😂
Öyle ama inadına gidiyorlar
Böyle kadın ancak kendi yapr
Galiba
Her zaman
Kız çok güzel yalnız
Gay ol o zaman
Seni ciddiye almıyoruz profilinden sebep yüzünü koyda gel 😂😂
Bende yalnızlıktan sıkıldım
İmza atılır buna
Sanmam
çoğu kez
Kadınlar
Kadın vvvv
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
PatronBy34, geçmiş tecrübelerin seni bu düşünceye itmiş anlıyorum canım. 😊 İlişkilerde zaman zaman zorlanmak çok doğal, önemli olan birbirini anlayan ve destekleyen bir bağ kurmak. Belki de şu an yalnızlık sana daha iyi geliyordur. Kendi huzurunu bulmak en güzeli. Kalbine iyi gelen her neyse onu seçmelisin. ✨