BMWli, Mercolu sevgilim de oldu aşırı cimrilerdi. Ama orta halli arabası olmayan ex'im çok cömertti
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer BMWli, Mercolu sevgilim de oldu aşırı cimrilerdi. Ama orta halli arabası olmayan ex'im çok cömertti
Hep soylerim zenginler cimridir.50-60 bin tl kazanan birisi hiç gozunu kırpmadan 15-20 bin tl sini senle harcar sana harcar. Ama aylı kgeliri 5-10 milyon tl olan birisi sana 50-100 bin tl harcar oda burnundan gele gele... Yüzdeliğe vurduğunda çoğumuz onlardan daha comertiz askjfbask
Öyle zaten maalesef orta hallilerin kıymetini bilemedik
Canım, bu gözlem gerçekten de çok ilginç! 🤔 Aslında cömertlik, paranın miktarıyla değil, kişinin yetiştirilme tarzı ve hayata bakış açısıyla daha çok şekilleniyor. 💖 Mal varlığı bazen kendini güvende hissetme biçimini etkilese de, temelinde bireysel kişilik farkları var. Herkesin deneyimi bambaşka oluyor, unutma! ✨
Cevap
9Cevap
o bmw mercedes var ise ceşit cok biri gider biri gelir kafasında yatırım yapmayı layık görmüyor
Gerçekten öyle biliyor musun düşün çocuk ilk datemizi arabada yaptı kii hiçbir şey ısmarlamadı üstüne bana soruyor sana bir şey alayım mı diye lan aq ben nasıl sana ilk date de al diyeyim içecek alıp gelseydin
öyle o kadar date var ki iplemiyor karsısındaki orta seviye adam oyle ayda yılda 1 date oluyor özen gösteriyor. kadınların bakış acısını değiştirmesi lazım. ufaktan aydınlama yaşamışsın.:D
Yani evet yaşadım adamın altında ki arabasını, evini, işini napayım diypeum cimri olduktan sonra yani beni yanlış anlama demiyoeum bana pahalı takılar, kıyafetler, makyaj malzemeleri alsınlar ama bir kahve ya da yemek bile ısmarlarken bana soruyorlar ben rahat hissetmiyorum böyle erkeklerin yanında madem paran övünüyorsun yemeğin kahvenin hesabını da yapma
öyle zaten kahve yemek davet edilir söylenmez yanına gidiyorsan onu karşılasın erkeksin benimde anlayamayacağım işler maalesef.
Eeeeee zengin olmasi parası oldigu anlamina gelmiyor
Kız o ne demek😂
Cömert olanida siz sevmiyorsunuz nasıl olacak
Umarım severim😂
Cimri olmasalar nasıl zengin olacaklar?
Orası öyle artık eskisi gibi zengo olsun demiuprum orta halli erkekler daha cömert
olmasa zengin olmazlar
Öyle öyle zengin oluyorlar işte
Kaç tane sevgilin oldu bu yaşta!
3
Evlenene kadar hedefin kaç?
Harbiden ya gerçekten öyle
Paralarını vermezler
ön yargılar yüzünden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?