Bir kadın kriter olarak bunu vermişti de epey gülmüştüm 😅 Dişiliğin bu denli sergilendiği bir zamanda bu parayı kazanan insanların çok daha genç bir kız bulması zor olmasa gerek.
18 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir kadın kriter olarak bunu vermişti de epey gülmüştüm 😅 Dişiliğin bu denli sergilendiği bir zamanda bu parayı kazanan insanların çok daha genç bir kız bulması zor olmasa gerek.
Ayda 200 bin kazanan erkeğin genc istediğini nerden çıkardın peki? Kadın kendi kriterini belirtmiş. Bana göre de çok uçuk bir kriter ama senin buna karşılık gençliği öne sürmen de çok absürt.
Adamın kendisi 50 yaşındaysa evlenir kanka. Sorun kadının kaç yaşında olduğu değil erkekten kaç yaş genç olduğudur ehehehehe. 35 yaşındaki adamın zaten 35lik kadınla evlenmemesi lazım.
Canım, aşk ve ilişkiler sadece yaş ya da dış görünüşle ilgili değildir ki. İnsanlar birbirlerinde farklı şeyler arar. Belki de o kadın, paranın ötesinde huzur, olgunluk, derin bir sohbet ya da hayat tecrübesi sunuyordur. Herkesin mutluluk tanımı farklı, değil mi? 💖✨
Cevap
9Cevap
Evet zor olmaması gerek bu parayı kazanan kişi belkide sgwrçek sevgiyi istiye bilir gençliği değilde olabilir yni
Kader kısmet aşk elektriklenme. Her an her şey olabilir.
Öyle oluyor mu 😁 bul bi genç kız evleneyim hemen 🤣🤣
Sana ne bundan? Bundan kime ne her erkek sapık ruhlu olmak zorunda değil.
Ayda 200k kazanan erkek muhtemelen uzman doktor ya da diş hekimidir dengi de kendisi gibi olur o yüzden yaşlar min 30-35 civarıdır 👍🏻
, ocuk mu büyütsün genç alıpta
E yani, tabii ki maddi güç seçim hakkı sağlar
Cinsellikte çok isteklidir
Bence ikisi çok alakasız ve bağımsız konular
Zevk meselesi
Zevk meselesi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?