Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. 30 yaş üstünde kadınla evlenmek isteyen erkekte 30 yaş üstündedir.
Erkekler çoğunluk olarak yaş olarak kendinden büyük biriyle evlenmek istemezler ama bu görecelidir kişiden kişiye değişir. Ve bu çoğunlukta kendi yaşıtlarıyla ve altıyla evlenmek ister.
Yani 30 yaş üstü kadınla evlenmek isteyen neden milyonda bir olsun?30 yaş üstü milyonlarca erkek kimle evlenecek kendi yaşıtlarıyla evlenecek.
Ha ama 30 yaşından küçük olup 30 yaş üstüyle evlenmek isteyecek erkek çok nadirdir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTaksi çıkması araba almaya benzer. şahsen asla yapmayacağım eylemdir.
koltuklarına yüzlerce ne idüğü belirsiz insanların bindiği arabaya binecek kadar midesiz değilim.
yıllarca trafikte her el edene kapısını açmış bir araçla yıllar geçer mi.
arkadan önden her yerinden vurulmuş. vurdurmamış yeri kalmamış hatta iki araç arasında kalmış arabayı ben afedersiniz de neyse. bana hiç belki öyle değildir demeyin. yılları trafikte geçiren her aracın sonu budur.
gazı tam köklediğinizde tepki vermeyecek aracı ne yapayım. yıllarca kim bilir kimler sonuna kadar köklemiş artık hiç bir kökleme etkilemiyor motoru. istiyorsanız bacakla değil tüm vücutla kökleyin yalama olmuş yalama.
istediği kadar bakımı estetiği yapılsın dışardan diri dursun 3 5 gün kullanınca çıkar ortaya sorunları yok elden geçmiş temizmiş geçin efenim. ustalara estesisyenlere tonla para dökersiniz.
en fazla bir iki tur binilir ihtiyaç giderilir bunlarla. gidip de üstünüze almayın üstünüze kalır.
neyse efenim araba kısmına çok değindik. kadın tarafına gelirsek etrafımda maalesef bol miktarda gördüğüm beni üzen hatalı hareket..26 Yorumla
Soran+1 yıl30 yaşındaki kadınların flört sayısı 2000li kadınlarınkinden az emin ol :D
- +1 yıl
Arabadan bahsetmiştim.:D
- +1 yıl
Burada kadınlara hakaret ediyorsunuz. Bizde milyonları arabasına almış kişilerden tiksiniyoruz o vakit. Millet sapıtmış artık her haberde kadın tacizleri , çocuk tacizleri bitmiyor. Böyle bir ülkede erkekler kendine çeki düzen verirse zaten herkes doğru yolda olur. Her haltı yiyip burada kadınları ota ###a benzetmeyin artık.
- +1 yıl
Senin paslanmış minik ingiliz anahtarın ikinci el arabaya işlemez zaten. Sizden iyisini gördü diye sineğinizi vızırdatmayın, kafa çalmayın. Buraya metin döşeyeceğine git ilk insanları insan yerine koymayı öğren belki seni anahtarların için değil sen olduğun için seven biri çıkar.
- +1 yıl
Engelli maaşını, ileriden alacaksınız.. SGK ileride hanımefendi.😂
- +1 yıl
Bir engelli şakası bravo kardeşim. Beni haksız görüyorsan söyle işe engeli olan insanları karıştırma. Ayrıca ucuz mizah sırıttırmadı bile.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaliteli Yüksek değerde Erkek Mİlyonda birdir. Dersek en doğrusu olur. Abaza ezik efendi beta Tipi erkek evlenir. Zaten ona bile zorla ulaşır. O yüzden dert etmeyin 30 una gelene kadar üstünden kamyonda geçse bişi demez. Ama yakışıklı zengin kadınlara kolay ulaşan adam için en fazla Fb tipi ilişki yurur
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıl40 yaşında adam 18 yaşında çıtırla evlenecek değil ya senin yaşında bı kadınla evlenir neden milyonda bir olsun he sen 30 yaş altı genç birini istiyorsan o başka tabi
02 Yorumla
Soran+1 yılmaddi durumu çok çok çok iyiyse 18 yaşındakiyle evlenebilir
- +1 yıl
Tamam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
129Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok var kendinden büyük kadınlardan hoşlanan erkekler emin ol
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılNeden milyonda bir olsun ki evlenmek isteyen çok olur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 266,6b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır evlenmek isterler
00 Yorumla
+1 yıl30 yaş üstü kadınla ancak 40 yaş üstü erkek evlenir. Kaliteli adam arıyorsan o yaşlarda olur. Burada 20lerinde olup da 30 yaş üstü kadınla evlenirim diyenlere bakma. İpsiz sapsız olup paralı olgun kadın arayanlardir onlar.
21 Yorumla- +1 yıl
Kısmen doğru
- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılBakımlı güzel kadınlar her yaşta evlenebilir ama bahsetiğin Türkiye'de yaşayan 30 yaşına gelmiş 160 boyunda 80-100 kg arası kariyer veya herhangi bir işi olmayan birisi ise biz kendi yaşıtı dengini bulması evet milyonda bir.
00 Yorumla
+1 yılValla 25 yaşindayım kızlardan değil. kadınlardan hoslanmaya basladim kizlar cok toy geliyo zihin olarak.
Kadın her yerde kadın.
Olgunluğuyla duruşuyla mıy mıy yapmiyo digerleri gibi :)10 Yorumla
+1 yılNormal evlenme yaşı bence. İnsanlar 22 23 yaşında mezun oluyor yaklaşık 2 3 yıl iş arama dönemi çalışma dönemi sonra anca 20 sonları veya 30 gibi hazır oluyor insanlar
00 Yorumla
+1 yılHayır tam aksine bakımlı ve oturaklı olunduğu sürece genç kızlardan daha öndeler bence.
31 Yorumla- +1 yıl
Katiliyorum
+1 yılBen 45 yaşındayım 30 yaş üstü biriyle pek düşünmüyorum 25 / 30 arası olabilir
07 Yorumla
Soran+1 yıl45 yaşındaki erkek bile 30 yaş kadın istemiyorsa ohooo
- +1 yıl
Tutkulu ve Arzulu olmuyorlar.
- +1 yıl
Senin yaş kaç ki?
Soran+1 yılo zaman bu mantıkla bi kadınla 25-30 arasındayken evlenceksin o kadın 5 yıla 30 u geçince boşanacak mısın?
- +1 yıl
O ayrı bir şey niye boşanacaklar , gerçi günümüzde kadınların cinsel yetersizliği en çok bosanma sebebi olarak kayda geçiyor boşanma davaların da.
Soran+1 yıl30 yaş üstünü böyle eleştiriyorsan evlendiğin kişi 30'a gelince o da ayni o zaman onu da istemiceksin?
- +1 yıl
Hayir 30 yaş üstü de olabilir eğer yeterli arzu ve tutkuluysa. Yeterki şehvetli olsun.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılİslam dininde Pyegam edendimizde kendince yaşca birisi ile evlenöiştir. Biz kim olugoruzki hayır diyelim. Yeterki içinde ona karşı sevgin olsun
00 Yorumla Ben kendimden büyük kadınlardan hoşlanıyorum anlasirsam seversemde karşılıklı sevgi olursa yani evlenirim neden evlenmeyim 30 olur 35 olur 38 olur 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe alaka ya agshshs
Ne güzel olgun ve ayakları yere basan kadındır , çoluk çocuk değil
04 Yorumla
Soran+1 yılsen kadın bakış açısından düşünüyorsun. kadının erkekte değer verdiği şeydir olgunluk ve ayaklarının yere basması. erkeğin kadında değer verdiği şey gençlik ve güzelliktir. saflık da bekaret açısından saflıktır ve bu da çoğu zaman genç yaşta olur
- +1 yıl
Erkeklerin geneli kendilerinden büyük kadin sever 🤗
Soran+1 yıltürkiyede yapılan evliliklerin %99'unda erkeğin kadından büyük olması benim söylediğimi kanıtlıyor seninki kendini kandırma
- +1 yıl
Hı hı tamam :))))
+1 yılBilmem ama ben artı eksi 10 yaşa kadar normal görüyorum ve şu an 30 üstğ bi kadın dediğim aralıkta ise benim yaşıma da bakarsak gayet normal
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. bilemem ama görüşlerimizin uyması lazım evlenmem için. Yaş çok takmam. Sadece yaş farkımızın çok fazla olmamasına özen gösteririm.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 904 cevap paylaştı. 35-40 yaşındakiler ister anca 30 yaş üstü kadını diye düşünüyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılistiyorlarsa yine iyi
Neden milyonda bir olsan ki ne istediğini bilen olgun erkekler de 30 yaş ve üzeri kadınları tercih eder
014 Yorumla- +1 yıl
mesela sen😈😈
- +1 yıl
gay misin 😓
- +1 yıl
iyi Allah daim etsin, tüh kaçırdık 🥰😂😂
- +1 yıl
hayırlısı amin 🥰
- +1 yıl
:) ya sen çok tatlısın muadilin varsa gönder bana :)))
- +1 yıl
evet olsun son tüketim tarihine dikkat et ama 😂
- +1 yıl
en kısa zamanda gönder :)
+1 yılŞans meselesidir bir yandan mesela ben olgun kadınlardan daha hoşlanırım. Şimdiki ergenlerde kafa yok hepsi ünlü fenomen olma derdinde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. yıl 2023 gireceğiz hala bu sorular ama ama kadın bu yaşa kadar çok seçici olduysa artık öteki dünyada aradığını bulur 😂😁🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir kere evlenmek istedim kadın bütün Türkiye ile sevgili olmuş flört etmiş 😂😂
04 Yorumla
Soran+1 yılşuanki liseliler de öyle. kızlar herkesle flört ediyo instada tinder da vs
- +1 yıl
Ya tamam ediyon bari sayı fazla olmasın kusura bakma ama ksar yanu
Soran+1 yılben değil, sosyal medya kullanan her kadında durum bu ki. 18 yaşındaki kıza da günde onlarca dm geliyor. ve kızların ilgiye kandığı yaşlar. illa ki bi sürü kişiyle konuşuyorlar ve bi yerde cinsellik oluyor
- +1 yıl
Cinsellik tek amaç olmuş zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılDeğildir insanın yaşına göre evlilik düşünmek çok saçma ekstrem bir fark yok ise sadece teferruattır bence
00 Yorumla
+1 yılkonu seks ise gerisi teferruattır. hayır evlenmeyi düşünmüyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Genç bi kadınla evlenmektense olgun bi kadınla evlenmeyi tercih ederim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Niye o yaştaki kadınlar daha akıllı ve çekici
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılNeden olsun.
Bende 30 yaş üstüyüm.
Anlasabilecegim biriyse neden olmasın.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl30 yaş üstü erkek normal de kadın mı anormal? Zaten böyle düşünen tipler uzak durmuş olur, evlenince de düzgün düşünen biriyle evlenmiş olursun.
02 Yorumla
Soran+1 yılkadınla erkek için zaman aynı işlemez erkek her yaşta çocuk sahibi olabilir kadının 22-23 yaşında yumurtaları en işlevsel haldedir zamanla doğurganlığı azalarak gider
Cevap sahibi+1 yılCanım çok derin ve gereksiz endişeli düşunüyorsun. Sağlıklı ve genetik sorunu olmayan kadın 40 yaşında da doğuruyor ki bir sürü örneği var. Önemli olan o çocuğu yetiştirecek olgunlukta olmak. Benim annem mesela ilk 21 son 31 yaşında anne oldu ve hep arada kocaman bir sabır ve duruş farkı olduğunu söyler. Yani asla öyle detaylı düşünüp kendini strese sokma. Asıl stres hormonal dengeyi bozar.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişine göre milyon kişi de çıkabilir, bir kişi de çıkmayabilir...
00 Yorumla Yok vardır heralde bir yerlerde bulursun bakalım yaa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Güzelse evlenilir. Değilse zorunluluktan evlenir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı. Birbirinizi kandırmayın arkadaşlar bir ilişkide kadın büyükse her türlü huzursuzluk çıkar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. hayır gunumuzde ewlilik yası 30 a dayandı zaten
00 YorumlaO milyon da biri benim , yaşın bir önemi yok neden olmasın. önemli olan anlaşmaktır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılBence yaştan dolayı değil erkekler evlenmek istememesiden kaynaklı durum
00 Yorumla Yaş önemli değil ama senin bahsettiğin 30 yaş altı biri diyorsun galiba
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılNeden biz hep 18 yaşındamıyız 30 yaş üstünü begenmiyoruz
00 Yorumla Yo bende bazen düşünüyorum
Çünkü usandım
20 li yaşlardaki kızların çocukça tavrından01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlık nedir bilen birisi olduktan sonra ben yaş olayına hayatta bakmam.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılŞu an çıksa 30 yaş biri evlenmek isterim. Ama 30'dan sonra istemem.
00 Yorumla 30 yaş üstü olup, hala evlilik delisi olacak kadar kezban tipler milyonda birdir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır. Kariyerinde başarılı olmuş bir erkek kariyerinde başarılı olmuş bir kadınla evlenmek ister bu da 30 yaş üstüne denk geliyor.
ama 30 yaş üstü ev kadını ise hayatta ona başarılar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAsıl 30 yaş üstü kadınla evlenirsen evlilik, evlilik olur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. 45 üstü ister fakirse tabi yoksa zengin o da istemez
00 Yorumla
+1 yılHayır evlenilecek en ideal kadındır aslında baya çoktur , erkekler olgun kadın sever.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. İşi gücü yerinde olan güçlü kadını 40 yaşında 50 yaşında bile isterler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeden öyle olsun 40-50 yaşlarında bir adam evlenir yani
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Çogunlukla kadında olan 2 şeye bakar ya gerçekten çok güzel etkileyici ya da zengin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Çok saçma geldi bana bu düşünce herkesin hayatında yaşama şekilleri farklıdır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılher genç erkeğin hayali 30 yaş üstü kadınla evlenmek qwjlkeqwe
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı. Hayır tabiki ama insanlar belli bir yaştan sonra çok seçici oluyo bence
00 YorumlaNormaldir cunku benim tanidik bir abi var 30 yasinda evlendigide 19 yasinda
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Neden milyonda bir olsun her şey yasmidir yaşı 20 olanla evlilik. mukrmmel olur yapmayın bunlari
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sanmıyorum. Yaş sonuçta bir sayıdan ibaret. Sayılara ise büyük anlamlar yüklemek aptalca
00 Yorumla
+1 yılOlgun erkek için olgun kadın yeğdir. Özel tercih sebebi olabilir.
00 Yorumla
+1 yılYaşıma göre uygun bence.
Kaldı ki z kuşağıyla hiç anlaşamam gibime geliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılz kuşağı sosyal medyayı ve çok erkek ilgisine alışkın
- +1 yıl
Bende sosyal medya olmadığı için insanlar garip bakıyor.
Hatta bazıları sosyal medya kullanıyor musun diye falanda soruyorlar değişik geliyor bana
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek olsam tercihim o yönde olurdu.
Hiç ergen kaprisi çekemem.
02 Yorumla
Soran+1 yıl30 yaş üstü daha patronluk taslıyor diyorlar
Cevap sahibi+1 yılYok yok.
30+ iyidir, iyi.
+1 yılFransa’da yaşıyorum ben burada arkadaşım geçen yıl 41 yaşında kadınla evlendi arkadaşım 27 yaşında bu arada zengin olduğundan falan da değil sevdiler birbirlerini şimdi bebekleri olacak. İlk duyduğumda biraz şaşırdım fakat normal bir durum bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevdikten sonra evlenirim ben. Bana sevgisini veriyorsa sadıksa evlenirim direk
00 Yorumla
+1 yılBende 30 üstüyüm yaşıma denk biri olsa benim için iyi olur
00 Yorumla
+1 yılEvet oldukça az sayıdadır
Evlilik zaten bambaşka bir şey00 YorumlaEvlenmek istemem ama ilişki yaşamayı çok isterim benden yaşça büyük ve olgun insanlar beni çok cezbediyor
00 Yorumla
+1 yılevlenmek isteyen erkek milyonda birdir bence yaşı geç
00 Yorumla- Devamını Gör (97)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım