Eşim ile artık hiçbir konuda anlaşamaz hale geldik. Beni hiç önemsemiyor ben de onu önemsemiyorum. Öğretmenim, boşansam da kendi ayaklarımın üzerinde rahatlıkla durabilirim. Sizce ne yapmalıyım?
18 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşim ile artık hiçbir konuda anlaşamaz hale geldik. Beni hiç önemsemiyor ben de onu önemsemiyorum. Öğretmenim, boşansam da kendi ayaklarımın üzerinde rahatlıkla durabilirim. Sizce ne yapmalıyım?
Biz de anlaşamıyoruz ve 5 sene geçti. Daha yeni fark ettiğim artık gözüme batsa da laf etse de eskisi gibi takılmıyorum. Bir anda geliyor hakikaten o sallamama davranışı.
Immanuel Wallerstein'ın Dünya Sistemleri Teorisine Bir Giriş kitabını ve Coontz'un aşkın tarihi ile boşanmalar üzerine bir makalesi var okumanı tavsiye ederim. Etrafta dönen şeylerin neden anlaşamadığımızın ideolojik aşk açısından değil de kapitalizm ve onun değiştirdiği hanehalkının rollerinden olduğunu fark etmek çok önemli. Artık yapacak bir şey yok, insan her duruma uyabilir. Ben alamadım, alamıyorum o kararı.
bak şimdi
kim hakli ve ya kim haksiz konularina girmiyorum
ama şunu unutma hayat tek yaşanilmaz mutlaka birini alacaksin hayatina tamam simdi bu adam seni yormuş olabilir ama bir bundan başkasida olsa başka tur sorunlarin olur
en iyisi yurutmete çaliş
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal, bu durum çok yıpratıcı olmalı. 😔 Her ilişkide zorlu dönemler ve anlaşmazlıklar yaşanır, önemli olan bunlara nasıl yaklaştığımızdır. Kendi ayakların üzerinde durabilmen elbette harika bir güç. 💪 Belki eşinle karşılıklı oturup, hissettiklerini samimi bir şekilde konuşmayı deneseniz? Bazen dışarıdan bir destek, bir uzman görüşü, tıkanan iletişimi yeniden açabilir. İlişkinize bir şans daha vermeyi düşünebilirsiniz. Unutma, emek verilen her şey değişebilir. 💖
Cevap
32Cevap
Valla böyle hayat geçmez.. nereye kadar surukleyeceksiniz.. önem duygunuzuda yitirmissiniz.. o ilsikide neden duruyrosunuz ki.. zamanınızı boşa harcamayın derim :))
Evet öyle olacak
Sizin iş artık çok zor. zorlamayla bi iki defa iyi davranırsınız eninde sonunda yine bi konuda tartışma çıkar. bunu sende biliyosunda iyi şeyler duymak istiyosun. duysanda gerçek değişmez maalesef
O zaman niçin evleniyorsunuz yani anlamıyorum. Şu evlilik denen şeyi iyice çocuk oyuncağına çevirdi insanlar.
Mutlu değilsen boşan evlenmek kadar boşanmakta gayet doğal sizin ilişki çelişkiye dönüşmüş artık zamanınıza yazık
Oturup konuştunuzmu biz niye böyle olduk
Napalım nasıl çözelim ikimizde olumlu bakalım bir yere ulaşsın diyerek
Mümkün olduğunca yürütmeye çalışmak lazım.
Ama yine de yurumuyorsa yapacak tek şey kalıyor.
Ortak bir durum yok ve sıkıcı evlilik boşan kendi yasamina bak bence de
Bu eşim yalanları soruları sıkmadı mı knk? gına geldi la
ilk başlarda öyle değildiniz diye düşünüyorum.. sorunun kaynağını bul
Hiçbir konuda?
Naptınız siz, birbirinizi görmeden evlenip sonra aynı eve mi çıktınız
Biraz alttan almayı dene
Ne kadar suredir evlisin ve ne zamandan beri boyle
Biraz daha sabır edebilirsin yazık etme derim
Size yazabilirmiyim?
Hayır
tamam
Böyle bir evliliği sürdürmenin anlamı yok
Çift terapisti ne gidin.
Tahammül seviyesi bitmiş karşılıklı olarak
Kirilma noktasi ne oldu aranizda peki
Kaç yıllık evlisiniz çocuk var mı?
Hangi konuda anlaşamıyorsunuz mesela
Bende evliyim fikir alışverişi yapabiliriz istersen dertleşmek istersen seviyeli bir şekilde
Çocuk var mı ve neden bu duruma geldik
Ayakların yere basıyor mu
bosan özgur yasa ya
Düzelmez
Kaç yıllık evlsiniz bazı şeyler zaman oturuyor
Ne zamandır berabersiniz
Anlaşamadığı iz konu ne
zor düzelir
Niye evlendin
Yaslariniz kacki daha
Boşan çocuk. yoksa
Çabalayın
Görücü usulü mu?
Hayır severek
Yürütmeye çalışın hemen boşanmayın al karşına derdini anlat, konuşun yuva yıkmak kolay yapmak zor.
Duzelmez
Ne zamandır evlisin
Boşanmak istiyosan boşayayım avukatım
Ne kadardır evlisin
4 sene
Hmm iyiymiş
Ne zamandur evlisin
4 sene
Çocuk var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?