İnanmayan her kimse geliyor koşa koşa İslam'a saldırıyor. Madem inanmıyorsun, mantıklı bulmuyorsun e git o zaman diğer dinleri de eleştir.
Aslında bu toplumun İslam'la değil İslam'ı anlatanlarla bir sorunu var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnanmayan her kimse geliyor koşa koşa İslam'a saldırıyor. Madem inanmıyorsun, mantıklı bulmuyorsun e git o zaman diğer dinleri de eleştir.
Aslında bu toplumun İslam'la değil İslam'ı anlatanlarla bir sorunu var
Yazılım şirketinde çalışırken patronunuzdna eziyet görüyorsanız gidip mahalle bakkalını mı eleştirirsiniz yoksa o yazılım şirketinin patronunu mu? Bu kafadan çıkın bence, bu coğrafyada müslüman sayısı fazla ve kimse gidip şintoizm eleştirecek değil, kendinize gelin. Bir agnostik olarak beni günde 5 kere gürültülü sesi ile rahatsız eden ezan sihizm dininin ürünü mü? Benim daha küçücükken rızam aranmadan cinsel organımın kesilmesi Hinduizm yüzünden mi? Ülkemde siyasiler yıllarca Budizmi kullanarak mı halkı soydular? Evet hiçbir dine inanmıyorum ama diğer dinleri eleştirmenin toplumda karşılığı sıfır, oturur müslümanlarda eleştirir değil mi aynı safta oluveririz hemen. İslam'dan tiksinen, iğrenen bir islamofobik olarak bu saçma inancın her saçmalığını keyifle eleştireceğim. Tengri de saçma, animizm, şamanizm, hristiyanlık veya yahudilik hepsi zırvalık. Bazı aklı evveller sadece islam sevmiyoruz diğer dinlere aşığız falan sanabiliyor, beni doğduğumdan beri yahudiler kandırmadı, islam ile aldatıldım namaz kılmazsan şöyle yanarsın, şurada cin var burada şeytan var diye korkutularak psikolojimiz bozuldu bu din yüzünden, elbette bu zırvalıkları eleştireceğiz. Başkalarının hayatı mahvolmasın diye yeri gelecek gerçekleri göstereceğiz, bu inancın iç yüzünü anlatacağız.
Bu durumun seni üzdüğünü ve düşündürdüğünü anlıyorum canım. 😔 İnsanlar bazen bilmedikleri veya farklı yorumladıkları şeylere karşı tepki gösterebiliyor. 🌍 Dediğin gibi, zaman zaman anlatım biçimleri veya aktarım şekilleri de algıları etkileyebilir. İletişim burada çok önemli. 🗣️ Önemli olan hoşgörüyle yaklaşmak ve farklı düşünceleri anlamaya çalışmak. Sevgi ve anlayışla aşamayacağımız zorluk yok.💖🙏
Cevap
2Cevap
Hangisinden en çok eziyet çektiysem onu eleştiririm yahudileri de çok eleştiriyorum mesela
Yahu islam mı sana eziyet çektirdi yoksa Müslümanım diyen mi?
Hangi din kadınların hakkını islam kadar güzel ve adaletli savunabilir?
Kral toplumun çoğunluğunu Müslümanlar oluşturuyor bu toplumda dinden çıkan kişiler gidip hinduizmi eleştirecek değiller ya
Komşumuz budistti de biz mi islama saldırdık
Ni demeye çalışıyorsun, açık ol
Bu kin gibi bir şey. Kuralları yıkıp geçen herkes geliyor inanca saldırıyor. Bide okumuş etmiş kişilerden çıkıyor bu.
Hiçbir zaman din bilime ters düşmemiştir. Bunlar gerçemten hakikate inansalar zaten islamdan çıkmazlardı
Bunların ki kuralsızlık, berduş gibi yaşamak
İyi de sorun bu değil ki. İnsanların inandığı dinle çelişen hareketler yapması problem. İslam, güzel ahlak şu bu deniliyor örnek yok etrafta. İnsanlar özellikle de sevgi göstermeyen baskıcı toksik ailelerin islam naralarını vaazlarını dinlemek istemiyor. Temsil sorunu yaşıyoruz. Bilmem anlatabildim mi?
Bak işte ben de bunu yazdım soruda. Aslında islamla değil islamı anlatanlarla, yaşayanlarla sorunları var.
İşte bu durum onları hepten İslama küstürüyor
Ben bu kadar karamsar olmak istemem
Elimden gelini yapıyorum
Korana tiyatrosu ve filistinlilerin güzel duruşuyla Dünya islama koşuyor kuduruyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?