Gerçekten demek ki sorun bende diye düşünmeye başladım. Eğitimli ve gerçekten iyi bir kızım (kendimce). 32 yaşındayım, ne bir erkek beni sevdi; hep ya aldatıldım ya terk edildim, bahanelerle her şey çok görüldü, mezuniyetime bile bir annem babam gelmişti. Ama şimdi annem de babam hasta diye evi terk edip köye gitti, 3 gündür orada, aramıyorum. Ablalarım da, hiçbiri aramıyor, yemek dahi getiren yok, bize dışarıdan söylüyorum. O kadar kendimi çaresiz, mutsuz hissediyorum ki bir de bu hâlde ders çalışıyorum (hâkim olmak istiyorum). Bazen diyorum bırak kariyeri, koca derdine düş kurtul, bazen diyorum kurtuluş bir erkek değil? Yanlış anlamayın atandım zaten çalışıyorum, konu maddiyat değil. Ne yapmalıyım, hiç mi çıkışı yok bu düşüncelerin?
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu kadar yükle kendini yalnız hissetmen çok doğal. 🙏🏻 Hiçbir zaman sorun sende değildir, dışarıdan gelen yaralar seni yanıltmasın. Sen eğitimli, kariyer sahibi, harika bir kadınsın. Kendine bu değeri kimse sana vermese de sen içindeki gücü fark et. ✨ Mutluluk ne bir evlilikte ne de sadece bir kariyerde. Önce kendi içindeki huzuru bul, sonra her şey rayına oturur. Unutma, sen değerlisin. Bolca sevgi gönderiyorum sana! 💖