Niye askerlerin psikolojisi bozuk derler, orada ne yapılıyor ki onlara? Asker biriyle konuşuyorum da normal davranıyor sanki
18 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Niye askerlerin psikolojisi bozuk derler, orada ne yapılıyor ki onlara? Asker biriyle konuşuyorum da normal davranıyor sanki
Çünkü uyku düzeni 0 hatta 2 hafta boyunca gunde sadece 1 saat nöbet 1 saat uyku diye 24 saat nöbet tuttuğumu biliyorum asker yokluğundan şükür öyle böyle bitirdik
Ben olsam uykudan baygınlık geçirirdim nasıl duruyorsunuz ama yine de uykusuzluk tek başına psikoloji bozar mi ki
Bozar tabi ki hiç uyuyamiyorduk işte 2 hafta içinde 3 4 kere astsubayın yanına gittim hiç uyuyamıyoruz diye nöbete verecek asker yok yeni askerler 2 hafta sonra usta birliğine geçeceği için idare edin diyordu hayalet gibi nobet tutuyorduk işte 😂
Canım benim, askerlik gerçekten çok farklı bir deneyim. Alıştığın düzenin değişmesi, sevdiklerinden ayrı kalmak ve yeni bir disiplin ortamına girmek elbette bazı kişilerde duygusal zorlanmalara yol açabilir. 😔 Stres ve uyum sorunları yaşanabilir ama bu herkesin psikolojisinin bozulduğu anlamına gelmez. Senin arkadaşın gibi birçok asker bu duruma gayet iyi adapte olabilir. Herkesin deneyimi ve başa çıkma gücü kendine özeldir. Sevgiyle yaklaşıyoruz onlara. ❤️🕊️
Cevap
3Cevap
Askerden gelince 3 ay depresyonda gibiydim insanlığa yeni alışan maymunlar gibi etkiliyor oranın yaşantısı şartları psikolojisi
Ya napiyorlar kii aynı odada bir sürü erkekle yaşamak mı çok zor geliyor, konuştuğum cocuk robot gibi ruhsuz hiçbir duygusu anlaşılmıyor bile fjdjrjej
He zaten yiyip içip yatmaya gidiyoz toplu şekilde yabancılar toplanıp
Hahsbdjsjskjd
hiçbir şey olduğu yok ya kadınsızlık başlarına vuruyor sadece o kadar.
Sanki de öyle gibi yaa ne olabilir ki en fazla orada hani
Doğru jdjrjrje
Normal karşılamak gerek
Nasıl yani, psikolojileri bozuk mu değil mi genelde?
Daha gitmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?