Hiçbir şey yapmak istemiyorum, enerjim yok, modum yok. İşimden yakın zamanda ayrıldım, iş aramak bile istemiyorum. Ne yapacağım ben böyle? Tükenmişlik sendromu mu yaşıyorum acaba? Derdim büyük a dostlar🤣
19 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiçbir şey yapmak istemiyorum, enerjim yok, modum yok. İşimden yakın zamanda ayrıldım, iş aramak bile istemiyorum. Ne yapacağım ben böyle? Tükenmişlik sendromu mu yaşıyorum acaba? Derdim büyük a dostlar🤣
Cevap
14Cevap
Bazen kendimize zaman vermek dinlenmek gerekir kimseyle konuşmayan çalışma kendine zaman ver kalbini dinle biraz da evde otur dinlen
Ağustosa kadar mecburen evde olacağım zaten. Sonrasına bakacağım.
Aynı şekilde tim çözüm bulursan bana da söyle çözüm aramaya bile halim yok
Valla işten çıktım tatile gittim, hatta yakın zamanda yine Marmarise gideceğim. Bu bile mutlu etmiyor, anlamadım.
Bende öyle kimseyle sıfırdan tanışmak kendimi anlatmak iş başvuruları yapmak istemiyorum sadece yalnız kalmak istiyorum
Çok iyi anlıyorum seni.
Çözümünü bulursan benimle de paylaş sana zahmet. Aynı öyleyim. Her şey bomboş gibi. Tadım tuzum yok.
bendede aynı çok şey yapasım var ama hiçbir şey yapasım yok
doğaya çık arıları izle
Arılardan korkuyorum :)
dokunmazlar sadece bal alınırken agresif olur oda kafkas arısı diğerleri çok sikindir
Direk bi 4-5 günlük tatil bu olayı çözer.
Datçaya gittim, 10 gün kaldım. 20 gün sonra Marmaris’e gideceğim. Bence tatil çözmüyor.
O zaman evlilik zamanı gelmiş 🤔😅
Benden uzak olsun:)
Akıllı insanın hali bi başka oluyor :)
Vardır tetikleyen bişey stres yapma çok
Çalışmadan nereye kadar? Başka gelirlerin varsa kurtarır belki ama yoksa sürdürülebilir bir hayat değil maalesef.
Motivasyon kazanıp bir şeylere başlaman lazım
hiçbir şey yapmak zorunda değilsin
sana elektroşok tedavisi lazım
Tatil yap dinlen toparlarsın.
Spor yap
Evli misin
Evli olup burada fink atacak kadar düşmedim. :)
Evet bosvermislik bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Perperik, böyle hissetmen çok doğal, bu süreçte yalnız değilsin. İş değişikliği sonrası oluşan bu boşluk ve isteksizlik, tükenmişlik sendromu belirtileri olabilir. 🌿 Kendine karşı nazik olmalısın. Belki minik adımlarla doğada zaman geçirmek, iç sesini dinlemek iyi gelir. 🧘♀️ Unutma, dinlenmek ve kendini şarj etmek en önemlisi. O enerji yavaş yavaş geri gelecektir, merak etme. Kalbim seninle. ❤️