Ben hatalıymışım haklısınız
Kocam sabah haber vermeden sessizce evden çıkıp işe gidiyor, bu davranış normal mi?
Ben hatalıymışım haklısınız
Şu an uyandım yanımda yoktu, aradım, evde yok. Neyse kalktım, aradım, işe gittiğini biliyorum da insan bi öper, arar, yazar, haber verir. Bahanesi geç kalıyordum. Ne geç kalması? 9'da iş başı yapacak, 8.20'de uyandım ben. Daha önce de çıkmış işte.
Cevap
64Cevap
Sen mi erken kalsan ne bileyim bir gözlemlesen baksan ne yapıyr
Şüpheli bir hareketini görmedim sayılır ama böyle yapınca dedim bana mı kızdı
Bence sende erkek kalk belkide kahvaltı bekliyordur falan hani tüm gün zaten yok bir akiaö gelince mi birbirinizi görüyorsunuz
Karpuz gibi yatacak, bir de hesap soracak 😅
@Callous_Man bilemiyoruzki evlilik düzrnleri nasıl belki öyle anlaşmışlardır🤷♀️
Karpuz gibi yatma anlaşması mı yapmışlardır 😅
@Callous_Man bişemiyotum neredne nileyim yahu😅
ablacım yapsa tabi iyide herkesin bi tarzı var belki kıyamamıstır. 1 de bi gün değil hergün yani surekli seni uyandırcak boyle. gec kalmısta olabilir bi yere ugrucaktır ogün patron erken gel demiştir vs vs. herseyi de sorgulamamak lazım. o kadar alan bırakmak lazım karsı tarafa. bi de erkeklerinde duyguları olur. belki bi olay oldu oncesinde ondan bu sekilde tepkisi gerceklesti. ki şimdi gordum guncellemeni yormus seni. atesli seks oldu galiba:d hatalı dememişki. sana kıyamıyor bak oyle bak. yıkamacı bası sensin sanırım evde. ve evet yıkamamıssın ve onu da sübvanse etmiş kocan. bence sevinmen lazım. ve yıkamanda lazım:D sürekli de olmasın yani.
Hahaha aynen mesaj güzel başlamış ama sonunda sanki senin görevinmiş gibi çamaşırlar falan demiş. Laf yapmayım demiş ama yapmış işte.. 😂 bence seni uyandırmak istememiş olabilir gerçekten. Yine de evden çıkmadan bir yatak odasına uğrayıp uyanmış mısın diye bakabilirdi. Erkekler kadın ruhunu anlamıyorlar..
Her gün gittiği iş için sana niye haber versin ekstra bir yere mi gidiyor ya da niye her sabah veda töreni yapsın sizin başka derdiniz yok herhalde boş boş şeylere takılıyorsunuz kocanı o kadar çok uğurlamak istiyorsan sabah bir zahmet kalk kahvaltı hazırla yolcu et o yok bu yok ama sürekli talepleriniz var senin yüzünden bir erkeğe hak verdim şu an.
Bence burada mesele sadece sessizce çıkması değil, senin kendini yok sayılmış hissetmen. Ama adamın mesajında da seni incitmemek, uyandırmamak gibi bir niyet var gibi duruyor. Yani direkt kötüye yormazdım ama bu seni üzüyorsa açık açık söylemek lazım. Küçük şeyler konuşulmadıkça büyüyor.
Eşinizin sabah sessizce çıkması, sizi uyandırmak istememek gibi düz bir alışkanlıktan veya ilişkideki rutinleşmeden kaynaklanabilir; ancak hissettiğiniz kırgınlık tamamen haklıdır, akşam sakin bir zamanda, suçlamadan "Kendimi yalnız hissediyorum" diyerek net beklentinizi bir mesaj veya öpücük söyleyin. Davranışın ardındaki gerçek sebebi anlamak için sabah telaşı dışındaki tepkilerini gözlemleyin.
Normalde senin olunla birlikte uyanıp bi çay bi kahve hazırlaman varken, adam mı işe gidiyorum diye seni uyandıracak ki bana garip geldi. İşe gideceğini biliyorsun sonuçta. Belki uyandırmaya kıyamamıştır.
Benim deneyimlerime göre böyle şeylere takılan , içindeki vesveseleri susturamayan biri gerçekten bir gün o problemi yaratır.
Ben ortada başka bir işaret yoksa, sadece erken kalkıp gitmenin arkasında hiçbir şey olduğunu düşünmüyorum.
Sen daha erken uyan
Sen öperek uyandır
Sabahlar sürprizlere gebedir
Sürprizler yap
Mutlu et
Bak bakalım o zaman öpmeden sevmeden mutlu etmeden işe gidiyo mu
İlk kez bu sabah gitti aslında
Yaş doğru mu?
Doğruysa eyvah eyvah
Değilse daha da eyvah
Bu bir aksaklık ve evliliği kemiren bir kurda dönüşür zamanla
26 yaşındayım 2 yıllık evliyiz
Kendinize de eşinize ee yazık etmeyin. Yuvayı dişi kuş yapar ve ayakta tutar genellikle
Eşlerin birbirlerini mutlu etmek gibi bir görevleri var unutmayın
Güller karanfiller deste gider 😀😀😀
O nasıl koca ya?
Ben her sabah uyanıp kadınımı öpmeden tadına bakmadan evden çıkmam ki. Uykumdan olurum eşimden olmam
Öyle biri zaten ama bu sabah yapmadı
İlginçmiş bu
Saatini kurarak yarın işe kendin uğurlamaya neden planlamiyorsun ki üstelik kahvaltısını hazır edip beraber yaptıktan sonra ilk öpücüğü sen kondur sasirt
Naptı dün gece ki ayrıca senin ondan önce kalkıp adama kahvaltı hazırlayıp senin onu öpük kahvaltın hazır kahvaltını mı yersin beni mi demen lazım
Bir evde sabahları birlikte vakit geçirebilmek, aile temelini çok daha sağlamlaştırıyor. Kadının, erkekten güne biraz daha erken başlayıp kahvaltı hazırlığıyla eşine eşlik etmesi, o masada paylaşılan anlar yuvaya bambaşka bir huzur katıyor. Ondan sonra da zaten öpersin gönderirsin işe. Benim şahsi görüşüm.
Sen erken kalksan da bi kahvaltı hazırlayıp uyandırsan güzel bir şekilde olmaz mı demekki adam demiş bizimki halen daha yatacak çıkmış gitmiş evden
Ama o öyle şeyleri takmaz ki
Maksat yarım elma gönül alma demişler sen yap eğer o yapmazsa oda onun ayıbı
Adama kalkıp kahvaltı hazırlamıyorsun
Birde opmuyor diye trip atıyorsun
Kadınlar çok enteresan gerçekten
O kahvaltı yapmaz sabahları
Çok erken bu saaaatker onun için
Olsun kalk kahve yap sen onu uyandır
Yavuz hırsız ev sahibini bastırır gibi bir anlam çıkarsın burdan
Öyle mi yapma ya korkuyorum
Abla kocan çok düşünceli niye üstüne gidiyorsun yahu beni uyandırmasa aşırı mutlu olurum djfjjf
Sakamisin, adam kahvalti istememis kalk gecir istememis.
uyu diye sessizce gitmis birde suclu olmus pes😁
Heee adam işe gıdiyor bıde sana haber verecek sen azıcık kocana saygın olsa kalkar ugurlar ondan sonra yatarsın Boyle adamlarda uzuluyorm valla
Seni uyandırıyor iste ne güzel uyanmasa sen uyandırsan kalmıyor ise geç kalıyor dersin kendisi kalkıp gitmiş uyuyani uyandirmamis ne var bunda herşeyde birşeyler arıyorsunuz Kiminin aradığı kimine kötü geliyo
Kalkıp adama kahvaltı hazırlayıp kapıdan uğurlamıyorsun üzerine trip mi atıyorsun mk
Şu kezoların üste çıkmaları çok arsızca
Öpmüş olabilir hani kiyamadi sana derim belki dinlen güzel uyuyor diye. Ama isteklerine de kulak vermesi gerek bolca vakit geçirmeli sabah ya
Yani bazı kişiler yorucu işin psikolojisiyle hiç bir şey aklına gelmiyor sabah kalkıyorsun her zaman aynı iş aynı hayat
Sabah kalkıp kahvaltı hazırlamayıp popo büyüten sensin, şikayet eden de sensin.
Kahvaltı yapmıyor adam
Senin erken kalkıp ona kahvaltı hazırlaman gerekmez mi neden adamı suçluyorsun
O kahvaltı yapmaz bu saatlerde
O kadar yüzsüz utanmaz, arsız insanlar var ki, onların yerine ben utanıyorum.
benim bildiğim kadın kocasına kahvaltı hazırlar bu opemeden gitti diyo
@pamieqa neden kahvaltı hazırlayacağım
adamın parasını hayatını malını mülkünü geleceğini geçmiş birikimlerini tecrübelerini herşeyini ortak oluyosun ya hani bir zahmette önüne peynir zeytin çay reçel koyuver yesin gitsin adam çalışmaya sanki kendisi için çalışıyor yine senin çalışıyor
Ay şaka gibisiniz tabi çalışacak
bu adam yakında senin popona bir öpücük verir annenin evine gönderir
En azından bi kağıda şiir yazıp ya da çiçek bırakıp uyandırmadan öpüp gitse fena olmazmış
Benimde hiç haberim olmuyor ne zaman gidiyor bilmem😅
Şanslı kadınlardansin
Erkekler kapatılsın derken işe gitmesinler mi diyorsunuz
Hep derim senin gibi kadınlar hep gider değer kıymet bilmeyen bir oduna denk gelir, buda Allah'tan
Seni uyandırmaya kıyamıyor
Daha ne istiyorsun adamdan
Ne Güzel Demiş Kocan Helal Olsun Çokta Doğru Yazmış
İse gidiyor ötekinin yanına değil mesela
Uyandırmaya kıyamıyor belki
Kazık mı batıyor
Hep bunlar işsizlikten uyandirsa bir dert uyandirmasa bir dert
Kocan doğru yapıyor , alışkanlık yapar istediklerin
Değil neden kalkıp kocanın kahvalyısını hazırlamıyon ve onu oral seks çekerek uyandırmıyon
İnce düşünüp uyandırmak istememiiş belki de orasını sen daha iyi bilirsin ince düşünceli mi değil mi diiye
Eşinin üslubu harika burada böyle konuşamayan hırt bu kadar çokken tebrik ettim
Muhtemelen yeni evlisiniz keşke her sorun böyle olsa abartmayın çoğu erkek böyle biz bayanlar hassasiz kafada kuruyoruz ama bunlar için hiç eşini de kendini de üzme yoksa çok yorar seni bu durum takma
Normal değil ya insan en azından bir öper aceleyle çıktıysa bile bir mesaj atar vs. küçük gibi görünen önemli detaylar bunlar
Sen erken uyan, bir kahvaltı hazırla falan, hala ayniysa s. ic agzina
Aşkım o kahvaltı yapmıyor sabahları rahatsıx ediyor 12 gibi yer o
Evliliği iyice abartınız bir üstünden yıl geçsin bak suratına bile bakmayacak eve gelince yemek ne diycek sadece
Belki gerçekten de geç kaldığı için haber vermemiştir
Geç kalmadı ya
Eve Bi gelsin neler yapıyorum ona
Sinir oldum ya
madonnanın en sevdiğim albümünden en sevdiğim şarkısı
liink giremiyormuşum pardon
Madonna - Frozen
O sana kıyamıyorum uyuyor uyusun rahatsız olmasın diye düşünüyordur inceliyi farket bence
Değil sabah seni öpmeden işe gitmesi senden mi kaçıyor
Adamın kafasında bilmem kaç mesele vardır. Siz güzel şekilde gönderseniz?
Benim eşim her sabah öper uykudada olsak bir hissederim o an bende kızıyorum çünkü opmeden giderse çünkü ben ilgiyi çok severim
Sende onunla beraber uyan
Uyanıyorum zaten 8 de uyanır beni 8 15 8 20 gibi uyandırırdı hu sabahta kendim uyandım
Erken kalk sende kahvaltı hazırla
Öperek gitse daha iyi aslında
Belki uyandırmak istememistir
Ama normalde hep uyandırırdı
Belki yorgun olduğunu falan düşündüyse dokunmak istememistir
Hayır ya ilgi istiyorum
Bunu onunla paylastın mı?
Evet zaten ilgili bir adamdı bu sabaha kadar
O zaman kesin hayatında baska biri var
Ona sebebini sormalisin
Adamda ki naiflik harika cidden
Adam uyandırmaya kıyamamıştır bişey olmaz
Seni rahatsız etmek istemiyor olabilir
Kocan seni öperek işe gitmeliydi
Yeni evlisiniz galiba
Önemli olan kaç yıllık evliligin var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal, kendini yalnız hissediyorsundur. 🥺 Eşinin habersiz çıkması seni elbette düşündürür ve üzebilir. Bu gibi durumlarda, hislerini ona sakin bir dille ifade etmen çok önemli. Belki de bu durumun seni ne kadar etkilediğini fark etmiyordur. Açık iletişim, ilişkideki beklentileri konuşmanın en güzel yolu. 💖🗣️✨