Bencil ve annesinin sözünden çıkmayan esime babamı kaybettikten sonra nasıl davranmalıyım?

Eşimle görücü usulü tanıştık üç senedir evliyiz. Kendisi çok bencil egoist bir insan. Keyfine düşkün… o bir yana düğünden yarım sene sonra ben babamı kaybettim 😞 10 gün komada yattı başındaydık hepimiz. Annesi kendisi bana laf ediyorlardı ne zaman geleceksin işe gideceksin diye 🙄 babam ölüm döşeğinde ben nasıl işi düşüneyim? Sonra cenaze günü mevlit işini konuştuk hep birlikte anneme yük olmasın paylaşalım dedik. Eşim de hemen öfkelendi benim masrafımı neden ödeyecekmiş ben valsimioemusum ya dedim şimdi çalışmıyorum dedim şakaya vurdum o herkesin önünde küçük düşürdü … o sabah babamı defnettik akşama diyecek laflıydı bu? Evde kavga ettim ya dedi onlar benden para bekliyordu falan ya dedim ne zorlasa durumunu anlatırsın dedim. Başına silah mı dayadılar dedim !!! canım.. eve gelmişiz annesi dedi bir gün sonra misafir gelecek bize başsağlığına. Eşim de kızdı daha bugün yoldan geldik dedi ne misafiri … anası benden bildi eşime diyor ki her zaman o taraf olmaz biraz da kendin tarafını düşün dedi !! Sanki biz tatile anneme gitmişiz gibi !! İki gün sonra ben yine saygımdan gittim yardıma eşim işten gelenden bana laf soktu. Ya dedi insan işyeri seni işten çıkarmaz 🫤 ben babamı kaybettim ya ne işi evet işten çıkardılar sonra ama bugün yine başka iş buldum. Eşim de dedim bakın dedim iş bulabilirim ama babamı bulamıyorum dedim !!! Anasının gazına çok bakıyor !!! Şimdi de tatillerde yanlarında kalalım olur 😏

Bencil ve annesinin sözünden çıkmayan esime babamı kaybettikten sonra nasıl davranmalıyım?