1 yıldır çıkıyoruz, fiziksel ve ruhsal olarak çekici gelmiyor artık. Davranışları vb. Sırf ailesine beni anlattı, iş ciddiye bindi diye evlenmek zorunda mıyım?
19 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1 yıldır çıkıyoruz, fiziksel ve ruhsal olarak çekici gelmiyor artık. Davranışları vb. Sırf ailesine beni anlattı, iş ciddiye bindi diye evlenmek zorunda mıyım?
Oyle geliyorsa sana geç olmadan ayrılmak en doğrusu. Evet belki kendini kötü hissedersin mahcup hissedersin ama ilerisi olmadan ayrılmak daha sağlıklı. Evlenip boşanma olsa daha kotu olur o yüzden daha da gec olmadan ayrılın. Yarın daha kötüsü olacağına şu an bu olsun daha iyi
Demi zararın neresinden dönersek kâr
Küfürlü konuşma agresif olma var. Fiziği de çok çirkin gelmeye başladı
Canım, evlilik hayatının en özel ve uzun soluklu yolculuklarından biri. 💖 Kendi mutluluğundan ve iç huzurundan emin olmadan böyle bir yola çıkmak, ileride daha büyük zorluklara sebep olabilir. Eğer kalbin ve ruhun artık eskisi gibi hissetmiyorsa, sadece çevresel beklentilerle hareket etmek hem sana hem de ona haksızlık olur. Dürüstlük ve kendi hislerin çok değerli. ✨ Kendini dinle ve kalbinin sesini takip et. 😊
Cevap
4Cevap
Yol yakınken uygun bir dille söyle iki tarafada yazık olmasın
Birinin ruhu değişmeyeceğine göre bahane üretiyorsun fiziğini tipini beğenmiyorsun o yüzden ayrılıyorsun bence
Kendini belli etti diyelim küfürlü konuşmalar agresif hareketler vb
O zaman ayrıl saygısızlık varsa bir şey olmaz o ilişkiden
Biara şeyin küçük diye konuşurdu hep , büyük olmasına rağmen...
Yo ayrıl direkt artık hoslantın kalmamıs demekki aileler vb bos
Yeni birini bulup evlenebilir miyim
Evet istemediğin biriyle kimse seni zorla evlendiremez
Kpss sınavı var, sınavdan sonra ayrilayim şimdi hayatını olumsuz etkilemesin demi
Etkilerse etkilesin bu kadar merhametli olma
Adam niye sınav için sevmediği kızı çeksin
@Akrep3465 😂atanirsa katlanilir mi diyorsun yani
Bunca zaman kızla birlikte ve kızın sınavına az kalmış gerkirse buluşma olmasın fazla görüşme de olmasın ama sınav öncesi açıklamak o insanin hayatına mal olabilir. Uzun zamandır bitmiş katlanmış bir ay daha katlanmak zor değil neticede sürekli yan yana gelmiyor. Kaldı ki evlilik ciddi bir ilişki olarak devam etmiş bir şey şimdi çocukta kendi icinde bitirmiş. Kendini o kızın yerine koy
sorumluluk alıp evlenirsin ya da ayrılırsın ortası yk kararını kendin ver
Küfürlü konuşuyor agresif biri bide
ayrıl o zmn
değilsin
Küfürlü konuşan agresif biriyle evlenilir mi
Ne alaka ya 🙄
😂herkees evlen diyor ondan
Cinsel bir seyler yaşadınız mi
Evet
Ne yaptınız
Önden yaptın mı ya da boşaldın mi ona bakireliğini sana mi verdi
?