19 gü

13 yaşındaki kardeşim sevgilimi küçümsüyor ve hediyelerine laf ediyor, bu kıskançlıkla nasıl başa çıkabilirim?

Eski sevgilimle 2 sene önce bazı sebeplerden dolayı ayrıldık ama 15 gün önce geri barıştık. Kendisi bana karşı çok kibar, çalışkan, terbiyeli bir insan. Gerçekten de dürüst seviyoruz da birbirimizi. O zamanki ayrılma sebebimiz farklı bir konuydu ama onu da aştık 2 sene içinde o da ben de kimseyle olmadık zaten. Ki kendisi hem en yakın arkadaşımın akrabası hem de senelerdir tanıdığım birisiydi.

Neyse ama kız kardeşim sürekli bir şey bulmaya çalışıyor. Çocuk bana, canımlı gülümlü konuşsa dalga geçiyor, fotoğrafını görse tipine "oyy" falan diyor...

İkimiz de Sivaslıyız, o bir köyünden, ben şehirdenim. Köylü olması ile sürekli alay ediyor vs...

Yanında konuşmamaya çalışıyorum ama ne zaman alo desem dibimde bitiyor.

Dün buluştuk, çiçek falan sevmediğimi, onun yerine çikolata falan sevdiğimi bildiğinden çocuk bi' paket yapmış, çikolata bir de küçük oyuncak bebek koymuş vermiş.

Çok hoşuma gitmişti. Kardeşim görünce, "Parasına mı kıyamamış, çok zevksiz, işte bu oyuncak bebek ne iğrenç" gibi şeyler söyledi...

Hani duymamazlıktan gel diyorum ben çünkü aşırı takılıyorum böyle şeylere ve zoruma gidiyor.

Bu niye böyle bilmiyorum. Kardeşim zaten hep hani havası olan birisi. Ailem çok şımarttı küçüklükten beri, bir dediği iki olmadan büyüdü.

Kardeşim 13 yaşında, ben 24, aramızda öyle az bir yaş farkı da yok... Neden böyle davranıyor olabilir bilmiyorum.

Bugün biraz kızdım, lafını verdim, küstü gitti ama yine suçlu ben olacağım biliyorum

13 yaşındaki kardeşim sevgilimi küçümsüyor ve hediyelerine laf ediyor, bu kıskançlıkla nasıl başa çıkabilirim?