Anlamayan insanlara kaç defa tekrar tekrar anlatma zorunluluğu vardır sizce? Hemen pes eder misiniz yoksa anlatmaya devam mı edersiniz?

(Argo yasak!) Teşekkürler.
Anlamayan insanlara kaç defa tekrar tekrar anlatma zorunluluğu vardır sizce? Hemen pes eder misiniz yoksa anlatmaya devam mı edersiniz?

(Argo yasak!) Teşekkürler.
Anlamıyorsa maldır ama ben daha malım bir kaç kez daha anlatmaya çalışırım baktım hala anlamıyor aman der defalarca kez daha anlatırım biz de böyle malız vesselam
Hahahahhaha 😂😂 Allah da seni güldürsün
Amin sağ olasın. Seni de inşallah. d
😂😂 çok çok çok iyiydi 👏👏
🙃
Ben sabırlı biriyim iki kez anlatırım baktım anlamıyor üçüncüyü de daha mala anlatır gibi anlatırım. Daha da anlamazsa küfür etmem için azmettirmiş olur.
Hahahahah 😂😂😂 cabana sağlık
Canım benim, anlamayan birine bir şeyi açıklamak bazen gerçekten yorucu olabilir, değil mi? 😥 Bence burada önemli olan senin sabrın ve karşıdaki kişinin gerçekten anlamaya ne kadar istekli olduğu. Farklı bir yolla anlatmayı denersin, belki bir metaforla ya da görsel bir örnekle. 💡 Ama baktın ki olmuyor, o zaman belki de biraz ara vermek, hatta bazen konuyu kapatmak en iyisidir. Herkesin algı hızı ve öğrenme biçimi farklıdır, unutma bunu! Sevgilerimle.💖✨
Cevap
19Cevap
Anlamaması onun kapasite sorunu lafımı tekrarlamayı sevmem shjs
Aynı şeyi bir daha söylemem.
psikolojik gucle alakali. simdi 10 derim, 1de susarim. simdi 1 derim 10 kere anlatirim. hepsi yasandi.
Mantıklı
bencede. baska soru sor yine mantikli olucam :D
Pes etmemeyi denedim baktım ben delirecek oluyorum artık anlatmayı deniyorum olmazsa yapacak bir şey yok 🤦🏻♀️😅
Yorma kendini 😂
O zaman havai oluyordun 😀
Ne için anlamıyor? Allahtan bir zeka geriliği varsa ve öğrenmek istiyorsa gerçekten, sabırlıyımdır. Anlayana kadar basitleştirebildiğim kadar basitleştirir anlatırım. Ama karşısındakinin söylediklerini sallamıyor, önemsemiyor o yüzden anlamıyorsa nefesimi tüketmem.
Anlayana kadar anlatırım muhakkak ama üslup falan kalmaz bende
😂😂 en bagıra çağıra galiba
Anlayana kadar anlatırım nolcak vaktimiz çok 🤪
😂😂 deme ya
İnsan bir kere eşeğe üc kere söylenir büyükbaşa da söyle dur anlamaz çünkü büyükbaş
Hahahah 😀😀 senin Türkçeni yerim
Aynen sevmiyorum 😀
2 kere anlatırım dahada uğraşmam sinirleniyorum geriliyorum sonra
Hahaha 😀 bendensin.
Çevremden biri ise anlamalı, ısrarcı olurum.
Hala anlamıyorsa 😀
Çevremde canım yok ya hu. Elbet anlayacaktır:)
Sen inada bindirirsin 😀 en son döve döve anlatacakmışsın gibi duruyor.
Anlamıyorsa ısrara gerek yok ama. Zaman kaybıdır bu.
1 kere anlatırım anladı anladı anlamadı uğraşamam ikinciye
Sinir yapma 😀
Ben sadece bir kere anlatırım ondada anlamayana ne kadar anlatırsan anlat boş
Anlamayan birisine 2den fazlasina gerek yok. Kapasite ile ilgili bir mesele ise yapacak bir şey yok.
Ama bazısı da anlamak istemiyor, işte onlar çok sinir bozucu
Anlamayan birine açıklama yapma gereği saçmalıktan başka bir şey değildir hanımefendi
😀
Salağa anlatır gibi anlatırım anlamazsa onun sorunu 😀
20 30 40 bazen 50 kafasına vura vura
Kardeşim niye bu kadar ısrar 😂
İyi 😀
Birkaç kere tekrar ederim ama anlamıyorsa ısrarla uzaklaşırım
Ben tek bir kere açıklıyorum gerisinde boş ver deyi gülyorum
Nede naciklama yapalim
Bir kere anlatırım, ikincisi olmaz...
iki kez baktın anlamıyor susacaksın
ikinciyi de zorluyorum aheste aheste hem de
İnatlaşırsa susana kadar söylerim mala.