Nişanlandı kurtuldum derken kurtulamadım. Bana inat nişanlandı 2 günde ailesinin bulduğu kızla. Şimdi nispetinden kurtulamıyorum. Ben onu tamamen çıkardım. O beni çıkaramamış artık peşimde çünkü.
20 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nişanlandı kurtuldum derken kurtulamadım. Bana inat nişanlandı 2 günde ailesinin bulduğu kızla. Şimdi nispetinden kurtulamıyorum. Ben onu tamamen çıkardım. O beni çıkaramamış artık peşimde çünkü.
sana olan hırsından kendi hayatını mahvetsin bırak 😁 bende de var bitane kurtulamıyorum şimdi arkadaslarıma yazılıyor kendi adını çıkardı gülüyoruz hep beraber 😁😁
Canım, bu durum gerçekten çok yıpratıcı olabilir, seni anlıyorum. Eski sevgilinin bu davranışları, aslında seninle değil, kendi içinde bitiremediği duygularla alakalı. Sen onu hayatından tamamen çıkardıkça, ona tepki vermedikçe ve kendi yoluna odaklandıkça, bu ilgi arayışı zamanla bitecektir. Enerjini kendi mutluluğuna yönelt. Kendine iyi bak! 💖✨
Cevap
5Cevap
Başkalarının onlar hakkında ne düşündüğünü umursamazlar.
Ama özlüyor gibisin
Yoooo. Unutmaya çalıştım 1 ay ağladım. Şimdi ağlamıyorum
İçinde kırıntılar kalır illaki
1 aydır yüzüne bakmıyorum onun
Özlüyosun
Onu engelledin mi her yerden
Aynı iş yerindeyiz yaaa
Nişanlısıyla konuş o zaman kadına da yazık valla
Kadina en baştan yazık.. bulduğu kız da benimle aynı bölümü okumuş kız bulmus kendine. Baştan benimle aynı birini bulup ne bileyim. Nişanlısının yerinde olmak istemezdim de. Belki bana öyle yaklaşıp o kızı bir şekilde mutlu ediyo bilmiyorum
Yok ya baya baya kullanıyor kızı aptalin teki
Bir de şey dicem bak. İş yeri grubuna bir kağıt atacaktı. Kağıdı masaya yatırıp foto cekmek yerine tutup elini yüzüğü görünecek şekilde paylaşmış gruptan sence bu nispet değil mi
Nasıl peşinde?
Yanıma geliyo. Birlikte gezerken giydiği şeyleri giyip geliyo. benimle ilgili küçük şeyleri hatırlatıyor
İyi de sen Bununla aynı iş yerinde misin sen neredesin ki sürekli yanına geliyor bu
Aynı iş yeri ve yan yana. bir de gelip toplantılarda yanıma oturuyo
O yanına oturuyorsa sen de herkesin içinde kalk başka bir yere otur. Hâlâ cevabını almıyorsa aç ağzını sağlam iki kelime et. Bazı insanlar sığırdır anlayışı zayıftır. Ne iş yapıyorsun desem cevap vermek ister misin ayrıca?
Nişanlandıysa nasıl peşinde?
Geliyo yanıma
Nasıl peşinde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?