Bağlılığınızın kaynağı saygı mı? Sevgi mi? Yoksa alışkanlık mı?
20 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bağlılığınızın kaynağı saygı mı? Sevgi mi? Yoksa alışkanlık mı?
Benim şu anda ilişkim yok Daha önce vardı yani şöyle söyleyeyim ben sana ben kadınıma sahip çıkarım o kadar sahip çıkarım ki benim yanımda kendisini her zaman huzurlu hissediyor ailesini bile aramıyordu
Canım Lilly, bu çok güzel ve derin bir soru. İlişkilerde bağlılık çoğu zaman bu üçünün de bir karışımı oluyor aslında. Başlangıçta sevgi ve saygı ön planda olurken zamanla oluşan alışkanlıklar da bağımızı güçlendirir. Önemli olan bu karışımın seni mutlu hissettirmesi. Sevgiyi ve saygıyı beslemek alışkanlıkları da güzelleştirir. Kendine bu soruyu sorman bile çok değerli. 🤗💖
Cevap
13Cevap
Saygı üzerine. Aşık olunca zaten gözüm başkasını görmez. Ama FB ilişkisi bile olsa ona saygı duyduğum için başkasıyla görüşmem
Bağlı oluyorum. Sadakatim iyidir. Ama alışkanlığa döndüğünü hissedersem dikkatim dağılabiliyor.
👍🏻
Belli bir süreden sonra sevmek sevilmek ihtiyaç haline geliyor
Bana yapılmasını istemediğim için yapmam, yapmadım da hiç
10 yıldır çok sıkı sıkıya bağlıyım. Sevgi, saygı, alışkanlık ve aşk. Hepsi geçerli.
sevgim varsa saygı ve sadakatimde olur
aslında 3 ü birbirinden ayrılmaz bir şey. yani biri eksik ise o iş yürümez bir yerde gümler
Bağlanırsan değerin kalmıyor en güzeli bağlanmamak
Benim şimdiye kadar 1 kişi haricinde hiç değişmedi o bir kişide hayatta değil maalesef
Önyargılı olarak cevap vermiyorum geçmişte tanıştığım kişilerden gördüğüm tecrübeye göre cevap verdim. Sen ne anladın tam anlayamadım
Saygıdan ötesi yok.
Aldatılınca baglılık kalmadı :)
Ben bağlılığı karışdaki ilgi belirler.
İlişkim yok ama olursa sevgiden olur
Seviyoruz kendisini. Umarım geçer yakın zamanda
ilişkim oldugu zaman sevgi üzerine oluyor
iliskim yok
Artık var
İlişkim yok
Benim alışkanlık oluyor çoğu zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?