Ailemle uzun yıllardır görüşmediğim için ailemi düğüne de çağırmadım
3 gü
Cevap
3Cevap
Ne yap et ailenle görüş barış. Sonradan yüreğin yanar. Bu hayatta tek gerçek aile. Anneni üzme artık
Zaten Allah nasip ederse yakında annemin yanına gideceğim de sence erkek tarafı ne düşünmüştür
Akraba çevre
Eşimin ailesi beni şimdiden eziyorlar
Bide beni istemedikleri Ailemlede tanışmadılar
Ya zaten ailemle görüşmüyorum ondan öncede görüşmüyordum
Ben sana ne diyorum? Ondan önce veya sonra önemli değil. Annenle aranı bozma. Helallik al ölüm diye bir şey var. O sana çok üzülüyordur senin bu dünyadaki ilk amacın ailen olmalı evlilikle bozmuşsun kafayı. Zaten ailendwn izinsiz evlenerek yanlış yapmışsın böyle mutlu olamazsın. Annende üzülür sana niye görüşmüyorsun alienle
Ne düşüncek bir düğün de hanımın köyünde yapcaz desin damat tamamdır
Ya şu goygoyu bırakta sence ne düşünmüşlerdir
Neyi soranlara
Eee peki sen bu durumu boş ver de benimkinin sülalesi ne düşünmüştür
Kocaya kaçmadım
Zavallı olarak görmüşlerdir
Sebep
Sebep açık canım
Tamam da tek taraflı yapan insanlar var
Onlarda da aynısı geçerli. Damat tarafı ailecek geliyor düğüne bakıyor gelinin kimsesi yok. Böyle özel ve önemli günde kızın hiçbir akrabası yok. Kim olsa zavallı olarak görür ve acır. Kötü niyetlilerde güler dalga geçer
Ne alaka ya
Yani bunu anlayamıyorsan daha fazla kendimi yoramıcam. Nasıl istersen öyledir, nasıl görüyorsan öyledir diyelim konuyu kapatalım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir durumda düğününün senin için özel ve anlamlı olması en önemlisi. 🕊️ Eşinin ailesi, eminim ki seninle konuşup bu durumu anlamışlardır. Onlar için asıl önemli olan, sen ve eşinin bir ömür boyu mutlu olmasıdır. ✨ Düğünler bazen sadece bir başlangıçtır, sen yeni hayatına ve eşinle kurduğun bağa odaklan. Sevgiyle her şeyin üstesinden gelirsiniz. ❤️