Eşimin ailemin yanında bana hakaret etmesi, özür dilese de içimdeki kırgınlığı nasıl atarım?

Normalde bir dediğimi iki etmez, babamlara oturmaya gitmiştim. Ben de çok üşüdüm dedim, dışarıda oturuyorduk, evin önünde. Hafif de içkiliydim ama bu lafı içkili olmasam da ağır gelirdi. Çok üşüdüm dedim anneme, o da çok yaşa dedi. Babam geldi sonra, ona söyledim, eşime özür dilemesini söyledi. Sen de uzatma bana dedi, şaka yapmış dedi. Ben de insan yemeğini hazırlayan, işe giderken onun yanına bir şey koyan, onu düşünen, seven insana bu söylenmez dedim. O da evde kavga etme sakın dedi. Ben de kapattım konuyu ama çok yaşa lafı beni cidden soğuttu. Ne zaman annem babama gitsem orada beni ezmeye çalışıyor, akılsız mısın sen ya, kendi babam beni korumayıp sana madalya mı takacak? Bu lafı ne cesaretle dedi orada bana, anlamış değilim. Şimdi ona ne cezası vereyim sevgili KS, yorum sizde. Babam sonra ona özür dilettirdi, öp karını, bir daha deme dese de ben şu an aşırı kinliyim ve sineye çekemeyeceğim hiç. Babam üzülmesin diye kapattım orada konuyu ama bu lafı şakada olsa soğuttu beni. İnsan üşüyorsan içeri gir der, ne bileyim, seven insan demezdi bu lafı. Çok moralim bozuldu, ağlıyorum:((((

Güncellemeler
4 gü
G.. eber dedi bana KS cok yasa dıye cevırmıs
Güncellemeler
4 gü
Öösöçdö
Eşimin ailemin yanında bana hakaret etmesi, özür dilese de içimdeki kırgınlığı nasıl atarım?