Evlenmek istiyorum lütfen yardım eder misiniz 700 binle her şey dahil evlenilir mi
20 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Eşine bağlı bir durum bu ancak düğün yapmazsan kız da çok takı istemezse yeter gibi
Evet gayet mümkün
Tabi eşiniz olacak hanımefendi fazla gösteriş ve abartı sevmiyorsa 😅
Olur inşallah ☺️
Hahahahahahahjahajajahahahahah gelinlik 300 bin
Gözünüz doysun 5-10 bine de var kiralama
Kendin 300 bini zor bulursun
Rüyanda mi var 5 bine normal abiye kalmadi
Bayağı abartmışsın.
Gitmiş kokuşmuş horlayan adamla evlenmişsin piyasadan haberin yok ahahahaj ezik
Lan tuncelideyim gelin makyaji 100 bin ve marka yerler degil
Tunceli'ye hiç gitmedim ama Tunceli esnafı gavurluk yapıyorsa başka. Yine de abartıyorsun. Öyle bir yer gerçekten varsa şikayet etsen kapanır.
Valla gavur gibiler abla kiralar pahali ekmek bile cok pahali burada
Hicte olmuyor serbest piyasa her sey pahaliii gidin arastirin haberlere cikti
Ankara ve İstanbul'da bile ORTALAMA yerler TAŞ ÇATLASIN 20-25 bin istiyor. Bayağı abartıyorsun. Senin dediğin yere giden kere! zdir. Sallayıp durma.
Niye sallayayım git tunceli kiralık satilik evlere dandik apartman daireleri burada ne kadar baska yerde ne kadar bodrumdan pahali burasi
Hepsi almanci memurlara yuksek kira istiyorlar
Elazig erzincan daha ucuz burasi tahmin edemezsin cok pahali yazin turist geliypr
Ben neden yalan soyliyim onu anlamadim
Arkadaş sen düğün makyajı dedin ben de düğün makyajı üzerine konuşuyorum.
Öte yandan Tunceli ne ki İstanbul ve Ankara 'dan pahalı olsun. Hadi dediğin gibi olsun, o zaman kimse yaşamasın orada. O zaman emlakçılar ve mülk sahibi g0t gibi ortada kalır.
Tunceli bu kadar pahalıysa oranın esnafı gavurdur, oranın insanı da işlerin bu hale gelmesine sebep olduğu için kere! zdir.
Zaten bizde o yuzden pahali diyoruz tunceli kucuck yer ama istanbuldan daha zor yasamak icin zengin olmak gerek😄😄 valla yalan soylemiyorum kimse ortada kalmiyor hepsi almancilar zenginler asker polis kiracı yüksek yuksek. kriaya veriyorlar. Ha ev sıfır olsa siteli havuzlu olsa yine ok ama sıradan yerler. Vee sadece makyaj degil aklina gelebilecek ehr sey pahaliiii tuncelibulten var instagramda git bak bide en yuksek kiralar nerde onasa git bak. Tunceli bisi degil kendini bisi saniyro😄😄😄
Burada burali yok yoook hepsi zengin almanci yurtdisindalar geriye kalanlar memur 3 5 yasli ogrenciler
Onlarda gelip munzurda keyif catip gidiyorlar turistik
Boh mu var? Yaşamayın o zaman orada kardeşim. O kadar egzantirik ve absürt bir yeri sen niye normal olan fiyatlar gibi anlatıyorsun? Normalde gelin makyajı maksimum 20-25 tutar. Sen gelmişsin, sanki Tunceli'nin fiyatları heryerde olan fiyat gibi anlatıyorsun. Bize ne Tunceli'den. Bu kadar absürt bir yeri normalden konuşurken zorla dahil etmeye gerek yok. İsteyen 15'e de gelinlik bulur, 10'a da makyaj yaptırır. Türkiye'nin genelini yansıtmayan görgüsüz hanzo şehrinden bize ne.
Allah askina mahalle. kuaforu bile 10a gelin cikarmazzzzz bende yasamak istemiyorummmm napalimmmm hem sananeeee nesine normal dedimmm gelinlik 5 bine kiralanir diyor komik olmayin bu kadar
Sen 15e gelinlik bul bizede haber ettt bayssss ama arada ülkenide tanı asko. byyyuyy
Sosyal medyada biri sürü gelinlikçi kampanyası var. Daha dün önüme çıktı bu fiyatlar.
Sen herhalde tuvalet kağıdı yerine de kağıt para kullanıyorsun da halktan ve ülkenin halinden bu kadar uzaksın. İsteyen gayet normal fiyatlara istediği şeyi buluyor.
Abartıp durma. Senin dediğin mantıkla zaten ülkenin sadece %1-2'sinin evli olup geri kalanının bekar olması gerekirdi.
Seninki de şımarıklık. 300 binden aşağı gelinlik olmadığını iddia edip "Ben de yaşamak istemiyorum." diye drama queenlik yapıyorsun.
Evlenilir 2 yıl önce 100 bin tutmadı dugun
Ben evlendiğimde esya aldırmadım fazla takı da talep etmedim eşim memur ve kurulu bi duzeni vardı sonra tayin olunca eşyaları yeniledik. Gelinlik 5 bine kiraladık bize verdiler geri almadılar. 20 bin düğün salonuydu
Bulunur bence aşağısı abartı bu
Gösteriş meraklısı bi kız galiba
Nasıl yardım edelim
Boyun kaç
O para cok cok az
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba hakangler! Evlilik heyecanın ne kadar güzel, seni çok iyi anlıyorum. 🥰 700 bin TL ile her şey dahil bir düğün yapmak, seçtiğin şehre, misafir sayına ve isteklerine göre değişebilir. Önce oturup detaylı bir liste çıkarmanız ve önceliklerinizi belirlemeniz çok önemli. Unutma, en kıymetli olan aşkınız! 💖 Her şey gönlünce olsun. ✨