Lütfen evliligim için yardım edin?

7 yıllık evliyim ikiz çocuklarım var eşimden daha önce fiziksel şiddet gördüm bir kaç defa bu zamana kadar sürekli psikolojik şiddet görüyordum ama bir şekilde konuşarak düzelttik azaldı bunlar ama kayınvalidem gille aynı binadayız kayınbabam ve kayınvalidem sürekli herşeye karışıyorlar ailemin gelmesini istemiyorlar benim gitmemi bana da ailemede her türlü hakaret vs ettiler hep ve eşimi dolduruyorlar eşimde gelip benimle kavga ediyor bende eşime ya başka yere taşınmamız gerektigini ya da bu evlilik bitecegini söyledim ama eşim tercihini annesi gillden yana kullandı bende gitmemem için herşeyi yapacagını ailesiyle konuşacagını sorun olurda halledecegini söyledi ve yapıyorda ama kayınvalidem gill eşimi dahi dinlemiyor aynı devam ediyorlar eşim ben durduramıyorum beni dinlemiyorlar ama elimden geleni yaparım diyor ben eşimi bize daha çok nasıl baglarım biz hep 2 plandayız bizi bırakmak istemiyor ama biz 2 seçenegiz hep bu ağrıma gidiyor ne yapmalıyım nasıl yol izlemeliyim eşime nasıl bizim de ailesi oldugunu göstere bilirim

Lütfen evliligim için yardım edin?