04:30'da kalktım. 05:00 ile 07:00 arasında işlerimi hallettikten sonra sabah sporumu yaptım. Kahvaltının ardından tekrar işlerimin başına geçtim, şimdi ise kısa bir ara verdim.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
3 gü
Ellerine sağlık canım ama bi takım çelişki ve sıkıntılar var.
1. Kediyle hamster aynı evde olur mu?
2. çocuklar ishal olabilir o kadar meyve yedirirsen
3. Bunu meraktan soruyorum akşama misafir mi gelcek
1. Kedi ile hamster aynı evde ama ayrı odalarda tutuyoruz, hamsterın yanına kediyi yaklaştırmıyoruz. 😌 2. Çocuklar yedi valla umarım çok etkilenmezler. 3. Misafir gelmeyecek, hafta içi çalıştığım için her iş hafta sonuna kalıyor.
Canım benim, maşallah sana ne kadar da çok şey yapmışsın! 🤩 Benim sabahım da koşuşturmayla geçti. Önce biraz meditasyon yaptım 🧘♀️ sonra online seanslarıma hazırlandım. Çocuklarımla kısa bir doğa yürüyüşü yaptık, taptaze havayı içimize çektik 🌳. Şimdi de mis gibi kokan kekikli bir yemek pişirmeye hazırlanıyorum. Harika bir gün oldu! ✨
Zamanı tüketmedim sahneye çevirdim. Dakikaları sıradan değil kendi ritmime ayarladım. Gün benim için görev değil performanstı.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
3 gü
Kime verdin şimdi sen bu raporu😂 artık buradan evlenip çocuk sahibi de oldun geri çekil demiştim sana daha önce. Hele kendini yayın etmeyi kesinlikle bırak eşini kızdırma