Diziler & Filmler Bu saate ne yapıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben korku filmi izliyorum Yarın da cin filmi izleyeceğim Bu saate ne yapıyorsunuz? Cevapla Film Soruları Korku Filmi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. Kahve içiyorum yine 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Beni sen öldür yemin olsun kabulum.Sen öldür ki, En son yüzün olsun gördügüm 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hshshs Yorumla
erkansardagi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl dikkat et altına yaparsın valla 0 22 Yorumla Soran +1 yıl Valla belli olmaz ha ev büyük villa olunca tirsmiyor değilim Yorumla erkansardagi +1 yıl düşünsene üst kattan bi tıkırtı geliyor Yorumla erkansardagi +1 yıl merakına yenik düşüp gidip bakıyorsun Yorumla erkansardagi +1 yıl bişey bi anda üstüne atlıyor Yorumla erkansardagi +1 yıl düşünmesi bile korkunç Yorumla Soran +1 yıl Orta katta yım Altan da üstünde her şey çıka bilir ydydh Yorumla erkansardagi +1 yıl ne izliyorsun Yorumla Soran +1 yıl O Yorumla erkansardagi +1 yıl he bu ikinci serisi demi baktımda net değildi Yorumla erkansardagi +1 yıl yarında bi siccin patlat Yorumla erkansardagi +1 yıl tek misin Yorumla Soran +1 yıl Noo ablamlarla izliyoruz Yorumla Soran +1 yıl İlk serisi Yorumla erkansardagi +1 yıl he tamam o zaman dedim bu nasıl bi cesaret Yorumla Soran +1 yıl Tek izlemeye cesaret ister. Delimiyim tek izleyeceğim Yorumla erkansardagi +1 yıl tek başıma karanlığa girerim ama tek başıma korku filmi izlemem özelliklede cinli olanları Yorumla Soran +1 yıl Onu kimse izlemez zaten tek başına. Yorumla erkansardagi +1 yıl bazen sıkılıyordum ama izlemek istiyordum bi viski getirtiyodum öyle izliyordum ancak Yorumla erkansardagi +1 yıl kısacası alkolle cinlere delikanlılık yapıyoruz hshahaaha Yorumla Soran +1 yıl Bende cipsi ve kahveyle hshsh Yorumla erkansardagi +1 yıl cips yeme cidden çok iğrenç bir şey Yorumla erkansardagi +1 yıl yazık ediyorsun kendine helede bu saatte Yorumla
nolurbiiisus Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Dans 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu saatte mi. Hiç sağlıklı değil gibi Yorumla
Oyılmaz3 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Filim izliyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen ne izliyorsun Yorumla Oyılmaz3 +1 yıl Zıplama Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kahve içiyorum yine
Beni sen öldür yemin olsun kabulum.
Sen öldür ki, En son yüzün olsun gördügüm
Hshshs
dikkat et altına yaparsın valla
Valla belli olmaz ha ev büyük villa olunca tirsmiyor değilim
düşünsene üst kattan bi tıkırtı geliyor
merakına yenik düşüp gidip bakıyorsun
bişey bi anda üstüne atlıyor
düşünmesi bile korkunç
Orta katta yım Altan da üstünde her şey çıka bilir ydydh
ne izliyorsun
O
he bu ikinci serisi demi baktımda net değildi
yarında bi siccin patlat
tek misin
Noo ablamlarla izliyoruz
İlk serisi
he tamam o zaman dedim bu nasıl bi cesaret
Tek izlemeye cesaret ister. Delimiyim tek izleyeceğim
tek başıma karanlığa girerim ama tek başıma korku filmi izlemem özelliklede cinli olanları
Onu kimse izlemez zaten tek başına.
bazen sıkılıyordum ama izlemek istiyordum bi viski getirtiyodum öyle izliyordum ancak
kısacası alkolle cinlere delikanlılık yapıyoruz hshahaaha
Bende cipsi ve kahveyle hshsh
cips yeme cidden çok iğrenç bir şey
yazık ediyorsun kendine helede bu saatte
Ne sen sor ne ben söyleyeyim
Gel beraber izleyelim tatlım
Libidom cok yükseldi azgınım
İnsanlarla sohbet ediyorum
Servisteyim eve gidiyorum şu an
Çalışıyorum ben...
Dans
Bu saatte mi. Hiç sağlıklı değil gibi