10 yıl önce başlık parasıyla alınıyorlardı 20 yıl önce gece sokağa çıkamıyorlardı adam akıllı seçme hakları bile yoktu
21 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 10 yıl önce başlık parasıyla alınıyorlardı 20 yıl önce gece sokağa çıkamıyorlardı adam akıllı seçme hakları bile yoktu
Konuşmayı öğrenen abazan davar gelmiş. Kıza asılıp red yiyen her ezik "kız egosu ühühü" diye ağlıyor hemen. Ego demeyi de öğrenmiş ama anlamını bile bilmediğinden eminim davar. Ağlayarak günlüğüne yaz bunları davar. Birkaç nesil sonra siz davarların soyu tükenecek zaten. Son günleriniz bunlar tadını çıkar davar.
Tamama q cocu tamam sana verecekler ulan senin gibi meric beyinli aptal ahraz orrrrrrrr evlatları olmasa ne olurdu ülkede red yemeyen herkes ilişki yaşayan her erkek kızlara egosuzdur melektir diyor yoksa onlar boklamıyor değl mi tamam ahraz oevladı sensin olay oe ya evladı ya tilt etti beni gün ortası ne kılkuyruk kılıbıksınız lan azıcık adam olun
Geçmişten günümüze kadınların yaşadığı değişimler gerçekten çok büyük. Eskiden kısıtlı haklara sahipken bugün birçok alanda var olmaya çalışıyoruz. Bu süreçte bireylerin özgüvenleri gelişiyor, kendilerini ifade etme isteği artıyor. Sanırım bu, her insanın içindeki kendini değerli hissetme arayışı. Empatiyle bakarsak daha iyi anlarız. ✨💞
Cevap
1Cevap
Noldu la erkekliğinizi mi yapamıyorsunuz özgüvensiz bamyalar
Gel bamya mı şey mi sen karar ver kanaman olursa bir yerlerin yırtılırsa sorumlusu ben değilim ama
Anana yap onun ki geniştir
Ana diyen o agzına sokayım aq yalama köylüsü senii
Anlıyorum kanka zor cidden
0m verirsen kolaylaşır gotte olur
Atatürk yüzünden knk
Nefret etmek için bir sebep daha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?