... Kenarı
Beylik laf edersen gün gelir biri çarpar sana g... Gibi kalırsın.
Size kur yaptığımız falan yokken, öylesine muhabbet ederken neden kibire yenilip kendi kendinize tribe giriyorsunuz?
Bide bu otoriter gorunen ama ruhu hayat kadını olanlara da sinir oluyorum.
Türk kızlarına binlerce arizona kertenkelesi mesaj yazar. Sonra o kız farkederki kendisi bir prenses. Varsa beyaz atın ne ala bakar sana. Yoksa da şansın yok çünkü karşında egosu kulenin tepesinde olan oda olmuştur ve kendisi o odada daimi kalmaya karar vermiştir
Sabah kalkınca hepsi kül kedisi halbuki.
Size deger veren kizlara deger vermeyip egoist insanlarla beraber oldugunuz için cok normal
Aynı şey sizler içinde geçerli
Nerde bir it varsa onları bulursunuz ama birde öyle düşün
Ben bana deger verildiginde hep peşinden gittim.
Hayatima giren insanlar gayet duzgundu
Sonrasi husran olur işte. Gönül kaçanı kovalar taktiği her zaman iş yapar.
O zaman hep güzel şeyler yaşadın kardeşim.
Hayır
Mesela az once red yedim sksksk
Dünyada bir tek o mu var? Belkide seni hak etmiyordur. Güzel tarafından bak.
Üzulmuyorum kendi kaybetti sadece kızıyorum bi kız icin arkadaskigimiza bitirdi 🙄
Süper olumlu bir yaklaşım 😉
Cevap
5Cevap
Kadinlarin biryerlerini sizler kaldiriyorsunuz bilin istedim
Allah onların belasını versin zaten. Sırf bu yüzden kadınlardan nefret etmeye başladım
Sana da pek meziyetin olmamasına rağmen sırf kadın olduğun için yavşasalardı senin de bi yerlerin kalkabilirdi
Uuu güzel laf sevdim bunu
Ya varya sana helal olsun. Ama işte bazen onu yapmadığımız halde ego sahibi kişiler böyle sanıyor olabilirler.
@Öylesine1üye bende bayıldım
Normal piyasa böyle herkes peşinden koşunca ne olmasını bekliyorsun talep artarsa değer de artar
Mal var ama kıymeti fazla diyorsun
Ucuz etin yahnisi
Yok ya her şeye zam geldi artık
İnstagram Twitter gibi sosyal medya uygulamalarında kadınların aldığı like takipçi sayılarına bak bide erkeklerin bak ondan sonra kızların dm kutusuna üşüşen avelleri düşün olayın özeti bu
Ya iki harfli yüzünden ilgi görenler zaten yolun yolcusu. Diğerleri de gurbetçi psikolojisi yaşıyor. Hemşehrim beni kaziklayacak mi diye düşünenler gibi
Verdiğiniz imajla ve tepkilerle orantılı tepkiler alırsınız.
Onların egolu olması bizler sayesinde
Bahsettiğin tarzda konuşmalar sayesinde olmayanlar için dedim. Mesela sıradan normal bir mevzu konuşurken bile yön değişenleri düşün. Hele buraya bu zihinsel engellilerden çok var.
Bir kaldırmış işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?