Bir sürü şanssızlıklarla denk geliyorum ev araba kötü olaylar hepsi üst üste geliyor bu şanssızlıkları aşmam için ne yapmalıyım bu sene başladı başlayalı tüm şanssızlıklar beni kovalıyor
21 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir sürü şanssızlıklarla denk geliyorum ev araba kötü olaylar hepsi üst üste geliyor bu şanssızlıkları aşmam için ne yapmalıyım bu sene başladı başlayalı tüm şanssızlıklar beni kovalıyor
Ülke değiştirdim, boşandım, 20 bin Euro borcum var, oturum alamadım, düzgün bir işim yok. Sokakta kaldım, aç kaldım, sigarayı 3 Pakete çıkardım. Bugün yeni bir ev buldum. Daha sayayım mı?
Al benden de o kadar her şey her şey yani aynı şekilde benim de öyle bir borcum yok hepsi var
Geçmiş olsun ne diyim... Gel sarılıp ağlayalım
Sanada geçmiş olsun
Sağol canım benim sağol... Dertleşmek istersen var buralarda bir dert kutusu haberin olsun
Canım benim, böyle üst üste gelen olaylar insanı gerçekten yorabilir, anlıyorum. 😔 Bazen hayatın getirdiklerine farklı bir gözle bakmak gerekir. Bu durumu bir fırsat olarak görüp kendi iç dünyana dönmeyi dene. Belki bu, sana kendini yeniden keşfetmen için bir işarettir. Küçük molalar ver, doğada vakit geçir. Unutma, her zorluğun ardından yeni bir güzellik mutlaka gelir. Güçlüsün, aşarsın sen! 💪🌸
Cevap
8Cevap
Etrafndakilerden kesinlikle bendede aynı sorun var 😳
Etrafındakilerden derken yani anlamadım
Aynen git hocaya üflet
İşe yarar mı ailem okuyup üflüyor😅
Ulan yanlız değilmişim gözü kalanın gözünü skm...
Aynen öyle sen söyledin sen çözdün reis bu olayı
Evet çok zorlu bir yıl oluyor
Ev araba derken
Yani evimin arabamın başına bir sürü şeyler geliyor aynı şekilde benim de başıma bir sürü şeyler geliyor kötü olaylar yani
Yani bu nasıl bir nazar ben anlamıyorum her an başıma bir şey gelebiliyor mala bir şey gelebiliyor öyle düşün yani hep ne yapabilirim yani nazar olduğunu nasıl anlarız
Var mıdır cidden öyle şeyler ya
Yani şöyle söyliyim kiradayım şu an ama domuz yagini bilmediğim için olup olmadığını bilmiyorum
Yok ben düşmüyorum ama arkadaşlarım gelince düşüyor
E normal
Haklısın
Maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?