Sınava girenlerin pek çoğu, sıralama-puan dengesi bakımından epeyce hayal kırıklığına uğramış. Birkaç akrabası sınava giren birisi olarak dikkatimi çekti.

Sınava girenlerin pek çoğu, sıralama-puan dengesi bakımından epeyce hayal kırıklığına uğramış. Birkaç akrabası sınava giren birisi olarak dikkatimi çekti.

Okumak her zaman iyidir. Bazan bakiyorum umudu yok gençlerin. Mülâkat siz alimlar haksiz ve hukuksuz davranışlar yapılıyor. Kimse umutsuz olmasin hersey gerçekten güzel olacak.
Okumak iyidir ama Türkiye'de para için yapılıyor bu işler. Biz daha meslek seçebilecek gelişmişlik seviyesinde değiliz.
Doğru diyorsun 👍🏽
sorular kolay olunca böyle oluyor
Millet artık mecburen çalışmak zorunda, giren kişi sayısı arttı, ayrıca Youtube başta olmak üzere sanal mecralar artık okulları geride bırakıyor eğitim olarak. Tek tıklamayla bilgiye ulaşılabiliyor.
İşin siyasetine girersek Türkiye, çökmenin eşiğinde bir ülke ve az buçuk bir şeyler elde etmek isteyen zaten okumak zorunda kalıyor. İran olacağız diye endişeleniyorlardı ama biz daha çok Hindistan olacağız. Aslında okuyan ve toplumda yüksek itibarı olan meslekleri yapanlar bile bugün kirasını zor ödüyor ama yine de en azından aç kalmamak için okumak şart oldu. Hiç öyle okumadan da para kazanılır demesin kimse. Bu kadar nüfusun ve üç kuruşa sigortasız çalışmak için can atan milyonlarca mültecinin/göçmenin olduğu ülkede okumayan birisi, açlığa kendini hazır etmek zorunda kalacak zira gerçekler böyle.
Cevap
2Cevap
Evet genelde öyle olmuş
Aynen benimde öyle olmuş 2019 da 330 puana 250 bindi tyt sıralamam bu sene 364 puana 318 bin sıralama
Peki geçen seneki taban puanları aynı kalır mı yoksa düşer mi
Çok oldu çok normalde puanımin tuttuğu bölümlere şu an sıralama yüzünden tercih veremiyorum
Kolay sordular eskiden olsa 30 k gelirdi 72 k gelmis
Evettt...
Siz girdiniz mi sınava?
Puanım 309 ama sıralamam düşük
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar