Kapalı bir kızla özgür düşünceli, modern bir erkek uzun vadede uyumlu olur mu, evlilikte sorun çıkar mı?

açıkçası kız arkadaşım kapalı. ben de özgür düşünceli bi erkeğim. bu durumu kıza tabii direkt demedim ama her hareketimle belli ediyorum. ama kız uzaklaşmıyor. sanırım sorun etmiyor. öyle algılıyorum. misal geçenlerde alkollü mekana gittim arkadaşlarla. kızlı erkekli. kadınlar hatta yaşları da büyük. story attım görmüş beğenmiş. dövme yaptırdım merak etti foto at dedi. güzel olmuş dedi. bi yokladım sen ister misin diye. yok dedi yaptırmam. alkollü mekana bi kere ben götürdüm oturdu eğlendi ama kola içti ben alkol. bi hotelde kaldık ayrı odalarda. odalar paylaşımlıydı bu arada 2'mizde de. ama onun odası müsaitti çağırsan gelirdim dedim. 2 yatak var, diğerinde yatardım dedim. kız güldü ya aklıma gelmedi dedi. hani ne münasebet vs demedi. namaz cumadan cumaya dedim misal. biliyor. örnekler çoğaltılabilir. biraz da bunları kızı tartmak için yaptım.

neyse sorum şu. acaba yarın evlenirsek değiştirir mi diyordur içinden. ya da değişir mi diyordur. ya da ohh oh ne güzelmiş böyle erkek harika mı diyordur. anlamıyorum. hani kız düzgün biri. iyi de. ve hani hayali böyle bir kızın namazında niyazında, kızlarla aynı odada kalmayı istemeyen alkol almayan dinci bi tiptir diye düşünmüştüm. velhasıl anlayamadım. siz dışarıdan bi bakın istedim

Kapalı bir kızla özgür düşünceli, modern bir erkek uzun vadede uyumlu olur mu, evlilikte sorun çıkar mı?